Фан Клуб: Лацио

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
3-0 imaa sreka 5-0sto ne izgubija Zarate covekot nemase sreka se vide i samiot prizna Pandev osven golot mu podari na Zarate nekolku prekrasni topki koj ne gi iskoristi definitivno Pandev igrac na natprevarot .Na red e torino ke bidat potrebni da se grabna trite boda pa so sreka FORZA LAZIO

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Многу јака утакмица...многу шанси..штета ни Пандев ни Зарате немаа многу среќа, тој Фреј се им фати маму му е***..али па е ок..да се тепа Фиорентина 3:0 не е мала работа...ајде само вака да продолжиме и се ке биде ок

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Браво за Пандев SВЕР ... Одлична игра прикажа Лацио и заслужено победи.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Гледам Фиорентина ја напрајвте подоле од гомно!ОК нема врска подобри бевте,лош ден за нас!Само не летајте во облаци пошто повеќе од 6то место НЕМА ТЕОРИЈА ДА ЗЕМЕТЕ!

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ај и од мене честитки за победата, посакувам Лацио оваа сезона да се најде во првите 4 од Серија А. Успешен старт имаат ова сезона, само вака да издржат, а Горанчо се повеќе да ѓи тресе протвничките мрежи.:smir:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Гледам Фиорентина ја напрајвте подоле од гомно!ОК нема врска подобри бевте,лош ден за нас!Само не летајте во облаци пошто повеќе од 6то место НЕМА ТЕОРИЈА ДА ЗЕМЕТЕ!
Ќе го цитирам повторно овој твој пост, како и уште неколку други, на крајот на сезоната.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Los den ili losa godina ke bide ova za vas ,ako LAZIO nemoze da zeme poveke od 6to meso togas vie poveke od 10to nemoj ni da se nadate .

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
вие стварно се надевате дека ќе заврсите погоре од 8-мо место :vozbud:

Fcu

Член од
10 август 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Spored mene lacio so ovoj izmenet tim moze da bide 5 mesto.Posle golemata cetvorka.

Kajgana Shop

На врв Bottom