Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Па сигурно ке е дават на Телеспорт очекувам најмалце нерешено од Лацио и секако гол од Пандев :)

Лелееее! Овој Роки каква шанса промаши, ебате сељакот!

леле многу шанси имале лацио ај следната на олипмико по еден од пандев и роки ајмоо

Лацио требаше да дадат 1 гол најмалку :tapp:

тоа е фудбал а на крај можеа и да примат ајде повеќе среќа во реваншот

Криво ми е што Пандев не дае гол
мене ми е криво шо не ве расплакаа сред милао повторно.многу промашени шанси од роки,одлични асистенции од пандев кој одигра одлично но неможеше да даде гол.Во рим ке го јадете! ФорЦа Пандев!

браво за лацио, од постовиве гледам дека сте играле подобро.
ај не се секирајте ќе ги победите на домашен.
иначе кога се игра реваншот??

Не знам како можеше Манфредини да го стави во игра! Па тој не знае да оди, а камо ли фудбал да игра! Го видовте ли неколку пати како се утепа во обид да ја подаде или прими топката?!

Не знам како можеше Манфредини да го стави во игра! Па тој не знае да оди, а камо ли фудбал да игра! Го видовте ли неколку пати како се утепа во обид да ја подаде или прими топката?!
Готов е Манфредини за пензионирање.Роси го стави изглеа колку да добие на свежина последните неколку минути,а излезе лоша измена зошто 3 пати фати топка 3 пати падна...наредна сезона се надевам ќе се врати Фоџа тој е свежа крв за неговата позиција...
Едит:Најверојатно шокито Бехрами ќе си оди летово од клубот,можно е да дојде Дарио Срна како негова замена.Доколку се разбира пропаднат трансферите на Барзагли и Закардо...премногу шпекулации...

Кога е реваншот со Интер? Мислам дека купот ќе му припадне на Лацио, со што би имало повеќе италијански екипи во Европа.

Кога е реваншот со Интер? Мислам дека купот ќе му припадне на Лацио, со што би имало повеќе италијански екипи во Европа.

Пак исто италијански екипи ќе има во Европа ,нема врска дали Лацио ќе го освои купот.

Пак исто италијански екипи ќе има во Европа ,нема врска дали Лацио ќе го освои купот.

Па, Интер и Рома секако играт лига на шампиони, Катанија нема доволно квалитет за Европа, така да Останува Лацио. хехе:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom