draganask
те сакам СОНЦЕ
- Член од
- 4 декември 2007
- Мислења
- 401
- Поени од реакции
- 24
Ова и мене ме снајде кај женава после падна едно пцуење и од тогаш немам стапнато кај неа sd погано женче
Немам отидено на преглед кој знае од кога а ти ако знаеш некој да вршиали онака добро кажи те молам да се пуштам некој ден да не напраам беља
Епа кај мене беше нешто вака прикаската.. Сведок ми е дечко ми кој за малку ке ја тепаше
Работата е што јас требаше да купам нови леќи и ми вели еве рецепт и ќе одиш да ги купиш во оптика Елени таму таму и таму. И јас викам ок.. и одам во гтц в Елени и нормално си прашувам за цена и ок.. одам два чекори поназад во Орбис и оп поефтини. И си викам абе ај од кај ќе знае ќе ги земам од тука. И ги купувам одам на лекар да ги ставам кај неа првиот пар и ја дур местам оваа глеа на кутијата дека не се од Елени.. леле коа ми се сврте.. ти од кај ги купи а ја се вадам демек не ги зимав ја таткоми ги зимал вака така.. и кога почна.. сеа ќе си забележам тука дека не се земени од Елени и немаш право на рекламации шо било да се случи вака така.. одтогаш веќе никогаш не се однесување нормално кон мене со што следеше моето заминување од таа ординација. Ти препорачувам да одиш кај Др. Благоја Стојановски ке бидеш задоволен а и во случај да имаш замерка што лично не верувам нема што да жалиш бидејќи прегледот е навистина ефтин со син картон а е вклучен и компјутерски преглед а и докторот е премногу коректен и никогаш не гледа на саат туку гледа се што треба да ти објасни да види да испита и да ти каже. :smir:
таа сестрата ми се згази од смеење зашо на сите им било тешко да ги вадат а јас 3 прста збрцав во око само за да ги извадам, после тоа мрвите мој леки ги ставав цели 2 дена зашо на секој обид завршував со отечени очни капаци и после тоа седев по саат време со кесички од чај од камилица за да ми спадне отокот :nesum: