Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ej stvarno ne mi ide....ej bre sea u depresion me stavi sto li ke do sega...mora da learn poubavo angliski...poso tuka ekspertit taka said... :излеа глеа дека не ти иде англискиов и се нуди:pos2:
ГЕНИЈАЛНО. Еј можиш мене да ме научиш да бидам кул ко тебе?ej stvarno ne mi ide....ej bre sea u depresion me stavi sto li ke do sega...mora da learn poubavo angliski...poso tuka ekspertit taka said... :
tuka se komedijanti ste bile ej... alal da vi e...zaso be ne se prijavivte na k-15 reprodukcija...zimi se cel kredit na vas ke go istrosev....Ќе ве молам сите да се насмеете, ептен е смешно.
a ti ne si kul ?ГЕНИЈАЛНО. Еј можиш мене да ме научиш да бидам кул ко тебе?
Не можам да се споредувам со тебе!tuka se komedijanti ste bile ej... alal da vi e...zaso be ne se prijavivte na k-15 reprodukcija...zimi se cel kredit na vas ke go istrosev....
a ti ne si kul ?
hahha^ Дај бе прекини да го резилиш школото. За Воду беше ова.
Едит: Да те спасам од реплика, да , јас доволно го изрезилив, океј.
asl pls??....hahhaabe te boli ...
i taka raspust e...
greski sme luge praime pa i ti...
ne se sekiraj
![]()
ej ne znaev be deka do tolku ti e dosadno vo zivotot ...sea duri i zal mi stanuva......Не можам да се споредувам со тебе!
so ke ti e? da ne sakas i maticen broj?asl pls??....
hahhaabe te boli ...
i taka raspust e...
greski sme luge praime pa i ti...
ne se sekiraj
![]()
kiss and make up ok![]()
ЈБГ ... нема што да се прави! Те молам научи мееej ne znaev be deka do tolku ti e dosadno vo zivotot ...sea duri i zal mi stanuva......
so ke ti e? da ne sakas i maticen broj?