Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Цитат:
Напишано од BliND

Најлоша слика ЕВР
ГЛејте го пирсот на веѓа дека е додаден па неможел ни да го скрие средниот дел , истото е и со пирсот на јазик пошо се гледа малце бело дека има ставено. Косата кај челото му е израмнувана со blur и може да кажам дека типот направил најлоша фотошоп слика што ја имам видено.

хахахахаххахахахаха тешка будала:pos2::pos2::pos2:
ке да му се додавани и очите.. или бар префарбуени.. вештачки ми делуе...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Мојот професор по економија и менаџмент заедно со некоја типка со многу шминка и ептен големи трепки. (подетален опис амин, ок можам...типов му ја палеше колата неговата бивша вереница)

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
Мојот професор по економија и менаџмент заедно со некоја типка со многу шминка и ептен големи трепки. (подетален опис амин, ок можам...типов му ја палеше колата неговата бивша вереница)

леле Марјан (така мислам се викаше) , ми предаваше у прва , бизнис. кој бот е чоеков , незнам ... се иживљававме на него , на час кај него си лечевме фрустрации , јас одржував мали концерти , останатие праеа шо сакаа. а он со неговата дифолт фаца ,мирно , без ронка на неспојор и немир , си чепкаше у двата мобилни телефона (тогаш толку имаше сега може има повеќе) , и одвреме на време срамежливо ке го кренеше погледот .
п.с. едно време испадна скандал дека на жена му и украл пари , накит и избегал со друга, па она со мајка и го фатиле и го истепале , шпански серии ...

п.п.с. маарко кај учиш ти? баш ме интересира кај предава типов сега

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Кај предава овој бе?

Член од
22 октомври 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
Цитат:
Напишано од маарко

овој професор предава во моша (арсение јовков) хахаххахха

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
а јој и послем не сме учеле доволно. па кај ке учиш со вакви професори бре.... цц

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Де бе шо има везе колку пооткачени професори има од овој охоо
Него дајте нешто ново интересно:nesum:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Не знаев кај да ја ставам сликава па ај овде...може некој да ми објасни зашто на девојчево едното око му е плаво а другото кафеаво ?? :toe:
Дали нешто до сликата е...пошто колку што знам овие не ги прават на фотошоп.

http://foto.zazabava.com/Kafici-T-Club-16-01-09/IMG_0112

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Не знаев кај да ја ставам сликава па ај овде...може некој да ми објасни зашто на девојчево едното око му е плаво а другото кафеаво ?? :toe:
Дали нешто до сликата е...пошто колку што знам овие не ги прават на фотошоп.

http://foto.zazabava.com/Kafici-T-Club-16-01-09/IMG_0112
taка е родена девојката. сум видел вакви луѓе.во основно учев со една која левото око и беше скај блу а десното темно кафеава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom