Z
ziko bt
Гостин
poubaj cuoina nemam videno zimi klasnata
poubaj cuoina nemam videno zimi klasnata
лепотан на мамаа на дечково му фали воздух
![]()
ја знаете таа рекламата типот кога зима воздух по широк сокак?
епа овој се прашувам колку издржал![]()
Слабо фотошоп педерче едно никакво... ц ц ц
Треба овој малце на обука кај Андреев да иде, да му го поправи малце ставот, па после една фото сесија коа ќе му мани, па мозе и нешто заедно ваму таму ќе се снајде он..а на дечково му фали воздух
![]()
а на дечково му фали воздух
![]()
Plus na ovoj i senkata na oci mu e praveno vo fotoshop:jaj:![]()
Најлоша слика ЕВР
ГЛејте го пирсот на веѓа дека е додаден па неможел ни да го скрие средниот дел , истото е и со пирсот на јазик пошо се гледа малце бело дека има ставено. Косата кај челото му е израмнувана со blur и може да кажам дека типот направил најлоша фотошоп слика што ја имам видено.
Нека проба сега со фотошоп нека се избрише целиот, да и направи услуга на нашава мила планета земја..:smir:![]()
Најлоша слика ЕВР
ГЛејте го пирсот на веѓа дека е додаден па неможел ни да го скрие средниот дел , истото е и со пирсот на јазик пошо се гледа малце бело дека има ставено. Косата кај челото му е израмнувана со blur и може да кажам дека типот направил најлоша фотошоп слика што ја имам видено.
![]()
Најлоша слика ЕВР
Јас или типот на сликата ?зошто не се убиеш???
Нека проба сега со фотошоп нека се избрише целиот, да и направи услуга на нашава мила планета земја..:smir:
Морската сирена Ариел!!!!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:а на дечково му фали воздух
![]()