maca_kaka'
тiƒosi јаossoηeјаo
- Член од
- 6 октомври 2007
- Мислења
- 3.515
- Поени од реакции
- 640
Преубава книга на која на крајот се убив од плачење
Си ја купив на саемо. Имав препорака, еве и тебе те бендисала, така да во скоро време планирам да ја прочитам.
Преубава книга на која на крајот се убив од плачење
Znaes li da cuvas tajna? Sofi Kinisela mislam deka bese
Knigata e ednostavno bozanstvena, me rasplaka i ja preporacuvam na sekoj :smir::smir:
Леле аманте што ви била толку интересна книгава, почетокот е ок али после станува многу досадна. На крај кога се искара парот беше кулминација на глупоста, за ништо се искараа, на писателката и снемало идеја.definitivno edna od najubavite knigi..koga ja citav se smeev sama na glas..))
Паднати Ангели од Нора Робертс.Значи не читам многу книги.. последната книга ја прочитав вчера и ми остави премногу голем впечаток не само книгата туку и самиот автор. Книгата е Убиството во Ориент-Експред од Агата Кристи, ја прочитав за три дена.
Следно што сакам да прочитам е Убиството на голфското играчиште исто од Агата Кристи, но ми ја препорачаа и Сахара.
Ке може некој така повеке што чита да ми предложи книга, или од Агата Кристи или некој сличен жанр, книга со убиства и многу заплет и расплети.
Од Агата Кристи "Состанот со смртта", "Смрт на Нил". Штом ти се допаѓаат ваков тип на книги тогаш земи нешто од Артур Конан Дојл "Авантурите на Шерлок Холмс".Значи не читам многу книги.. последната книга ја прочитав вчера и ми остави премногу голем впечаток не само книгата туку и самиот автор. Книгата е Убиството во Ориент-Експред од Агата Кристи, ја прочитав за три дена.
Следно што сакам да прочитам е Убиството на голфското играчиште исто од Агата Кристи, но ми ја препорачаа и Сахара.
Ке може некој така повеке што чита да ми предложи книга, или од Агата Кристи или некој сличен жанр, книга со убиства и многу заплет и расплети.
Азбучни убиства - Агата КристиКе може некој така повеке што чита да ми предложи книга, или од Агата Кристи или некој сличен жанр, книга со убиства и многу заплет и расплети.
Ти го препорачувам Сидни Шелдон. Во неговите книги има мистерии, возбуда, акција, се.Значи не читам многу книги.. последната книга ја прочитав вчера и ми остави премногу голем впечаток не само книгата туку и самиот автор. Книгата е Убиството во Ориент-Експред од Агата Кристи, ја прочитав за три дена.