F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
ај простено ти е ради годините..инаку не ти е на место коментарове шо за жал??? и ние требит да работаме малку![]()
ај простено ти е ради годините..инаку не ти е на место коментарове шо за жал??? и ние требит да работаме малку![]()
Абе сигурно некој и го зел пасвордот и има пишувано во нејзино име....Во Гостивар има многу такви случаи поточно имам другарки на кои им го имаат направено ова....а иначе 14 години девојчево.......не е можно ова бе....![]()
Абе убо то, ама имат и момичиња шо со сиот ум ова го пишет, мислет дек појќе ќе ги почитвет после или не знам шо :nesum:Абе сигурно некој и го зел пасвордот и има пишувано во нејзино име....Во Гостивар има многу такви случаи поточно имам другарки на кои им го имаат направено ова....
lele luge vreme e ova da go podelam so site..SE EBEV:D:Dlelelele najubavo mi beseee:D:D..mi ja lizeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D
ја сум курва се ебам и тако далје ...
Така на мој другар му хакнаа профил и го направија педер а типов баш ненормално се пали на женски:pos2:И мене ова ми стои како пробиено
Често овака се пишува или нешто какоКод:lele luge vreme e ova da go podelam so site..SE EBEV:D:Dlelelele najubavo mi beseee:D:D..mi ja lizeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D
овие се кодови кој нај често се употребуваат ако знеш туга лозинка ја обично не верувам дека девојчево е такво и тешко дека некој ке поверува за 14 годишно девојчеКод:ја сум курва се ебам и тако далје ...
смеј се ти ама ај размисли...колку се понапредни..а не ние заостанати за рака се држѓевме и тајно се бацувавме во уста на тие години..:wub:Изглеа никој не сватил ахахахах типкава имаше пишано ... дека ја еб*ле, али дека и ја лижел... изглеа така го прават маливе тоа денес :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Прајват е бе!
Море, таа од најдесно :wub:Леле онаа најлево каква е![]()