Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
а иначе 14 години девојчево.......не е можно ова бе....:vozbud::vozbud:
Абе сигурно некој и го зел пасвордот и има пишувано во нејзино име....Во Гостивар има многу такви случаи поточно имам другарки на кои им го имаат направено ова....

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Абе сигурно некој и го зел пасвордот и има пишувано во нејзино име....Во Гостивар има многу такви случаи поточно имам другарки на кои им го имаат направено ова....
Абе убо то, ама имат и момичиња шо со сиот ум ова го пишет, мислет дек појќе ќе ги почитвет после или не знам шо :nesum:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
На некого едноставно му е интересно да чепка по приватни работи......

И сеа го дознал пасвордот на девојчето и знае ли дека со ова може да и го уништи целиот социјален живот ако повеќето помислат дека самата го напишала...

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
кој социјален живот има една 14 годишна бре?
има време уште неколку пати да си го уништи и изгради...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Хмм незнам баш. 14 години е најранлиов период кога се гради личноста. Замисли какви последици ке има ако сите ја реметат за ова. Сепак се работи за девојче кое во преодниот период и баш тогаш психички си најнестабилен.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
И мене ова ми стои како пробиено

Код:
lele luge vreme e ova da go podelam so site..SE EBEV:D:Dlelelele najubavo mi beseee:D:D..mi ja lizeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D
Често овака се пишува или нешто како
Код:
ја сум курва се ебам и тако далје  ...
овие се кодови кој нај често се употребуваат ако знеш туга лозинка ја обично не верувам дека девојчево е такво и тешко дека некој ке поверува за 14 годишно девојче

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Дебро де, темава е за ремет...а не да искажувате психо-филозовски мисли.
Што сака нека прави малата, нејзин живот. Си има родители итн итн.

Нови сликици? :pipi:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
И мене ова ми стои како пробиено

Код:
lele luge vreme e ova da go podelam so site..SE EBEV:D:Dlelelele najubavo mi beseee:D:D..mi ja lizeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D
Често овака се пишува или нешто како
Код:
ја сум курва се ебам и тако далје  ...
овие се кодови кој нај често се употребуваат ако знеш туга лозинка ја обично не верувам дека девојчево е такво и тешко дека некој ке поверува за 14 годишно девојче
Така на мој другар му хакнаа профил и го направија педер а типов баш ненормално се пали на женски:pos2:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
каков статус децава напредни брао брао

Изглеа никој не сватил ахахахах типкава имаше пишано ... дека ја еб*ле, али дека и ја лижел... изглеа така го прават маливе тоа денес :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Изглеа никој не сватил ахахахах типкава имаше пишано ... дека ја еб*ле, али дека и ја лижел... изглеа така го прават маливе тоа денес :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
смеј се ти ама ај размисли...колку се понапредни..а не ние заостанати за рака се држѓевме и тајно се бацувавме во уста на тие години..:wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom