Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каснам јас, со муабетот за Ташкова.
Убава девојка е, поубава е во живо... висока со супер тело. Е сеа тоа што избрала погрешно друштво е нејзина работа, немам јас зошто да и судам. А тоа со претераната шминка е ради пегите, не знам зошто сите девојки ги кријат, баш е интересно, необично и егзотично. :)
a od kaj ja znajs ti neja?

ovaj ko ljocka mi lici

http://69kiki4ka69.hi5.com

Еваааааааааа само за машките цццц...оваа треба да е ..ај ќе си траам :kesa::vozbud:

http://69kiki4ka69.hi5.com
b7haHK019981-02.jpg

Еваааааааааа само за машките цццц...оваа треба да е ..ај ќе си траам :kesa::vozbud:

Хмм малце фејк ко да е. Нема коментари од другарки или другари слатка ова она а и сликите и се чудни.

lnBzfM531751-02.jpg

Е кај е ова пред зградава?

Мене ми изглеа како Аеродром, кај Вучко :pos:

Хмм малце фејк ко да е. Нема коментари од другарки или другари слатка ова она а и сликите и се чудни.

lnBzfM531751-02.jpg

Е кај е ова пред зградава?

Грузија или Азербејџан...ама повеќе накај грузија ме влече поради натписот на трафиката доле и по градбата на зградата кај шо е сликана!

п.с сум бил таму затоа не зборам на памет

Овој у средина другар ми е... леле шо ремет има сеа да му стегнам :zlo::pos:

Едит: Изглеа не е тој :S Сеа на мсн му пишав се чудеше за што му зборам :S Или ова е некој многу сличен на него или несака да признае дека е он :vozbud:
ОФ ТОПИК:
Овие се манекени од моделс ин... така да не се баш за реметење..

http://www.prijateli.com.mk/u/lisi4e/

nemozev da najdam tema za prijateli ama ova mora da se vidi.......prosto neverojatno e kolku tipkava e za nikade.....vo zivo e beter :tapp:

Нема проблем тука идат сите какви било профили.

А за девојката...

1081412_base.jpg

ОФ ТОПИК:
Овие се манекени од моделс ин... така да не се баш за реметење..

Пак ли некој брани некого? Аман....

Мене ми изглеа како Аеродром, кај Вучко :pos:

Страшно потсеќа на мој реон али кога ќе го видиш тој тиркизниот москвич доле ти станува јасно дека мора да е некоја екс-СССР република...:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

AnAsTaSiJa SeXy BiTcH
фотосесија дома на тепихот:
.I9p5z196204-01.jpg
FjkABA943765-01.jpg
PkSClr210819-01.jpg
z1lLoN797064-01.jpg
Z2VU2v682268-01.jpg
fYyVoU753546-01.jpg
q6kun7056739-01.jpg
578cM.734699-01.jpg

и фамозните 2 слики:
dCTe6l514861-02.jpg

JE.8pn291877-02.jpg
добро што е фората со праење да изгледаш ко теткица (што секогаш не успева) на 15 години??? и тоа “мода“ ко да е да бидеш 15 да изгледаш ко 20 да каеш дека имаш 19 а да искачаш со некој што има 25...:nenene:

добро што е фората со праење да изгледаш ко теткица (што секогаш не успева) на 15 години??? и тоа “мода“ ко да е да бидеш 15 да изгледаш ко 20 да каеш дека имаш 19 а да искачаш со некој што има 25...:nenene:
За после да мојт да се терат следниов муабет...
- Лееееее брат трето оделение е а се лапат ко за шесто, се ебит ко за осмо и свршават ко за втора година
:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom