bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
Не ја знам ја, француски учев. Чим е од Борис или е добра или е ненормална, нема умерено таму.Оваа Олгица годинава ќе ми предава Германски во ЈБТ. Доаѓа денес си зборува на германски, а ние дека почетен, благе везе си немаме, сите - Was?
Вака ми изгледа добра, па што знам![]()
Zdravo ja sum Vladimir Grncarevski i predavam vo Vasil Antevski - Dren . Na moite casovi mozete da naucite mnogu a isto taka moze da doznaete mnogu za poranesniot sistem - Komunizmot . Ja ni na zivo se smeam ni na mrtvo placam toa go dokazav ovaa godina na 16 . X 2007 koa zagina Tose a ja pocnav da predavam i da isprasuvam . Kaj mene maskite vo prvo polugodie ne gi isprasuvam tolku ali zatoa vo vtoro polugodie im gi vadam zrzkite isto i tablata e nivno zadolzenie ako ne ja iscistat ja se nerviram i pocinjam da isprasuvam i da stavam znakovi vo mojot tefter koj nikoj ne moze da gi razbere a isto taka i imam mnogu ubav rakopis koj videl kako pisuvam se voodusevil 1 bukva mi e pola tabla . Moj omilen broj e brojot 13 i isto taka sakam da davam mnogu kazni za dzvakanje mastiki i zboruvanje a isto taka maskite ne smeat da nosat kratki pantaloni i iscepeni farmerki a i obetkite isto se zabraneti so eden zbor mene komunizmot uste mi e mera za se . Isto taka za mene moze da kazam deka sum poranesen fudbaler i golem navivac na Vardar i sekogas decata so treniraat fudbal imaat pojaki ocenki . Kaj mene mozete slobodno da si fatite vrski i da si imate jaka ocenka i ova go dokazav deka e tocno mislam ja sum covek koj sto dokazuva se . Ako sakate da mi postavite nekoe prasanje ostajte mi go na profilot a ja ke vi vratam pozdrav do site so ke mi ostaat komentarcinja na hi5 i tie ke imaat edna ocenka povisoka otkolku so treba . A i zaboraiv da kazam deka kaj mene nema sansi da gubite casovi ja ne idam ni na ekskurzii samo da bidam so ucenicite i da gi umiram
Шо убо целулитче а па за фацата да не зборам:pos2: :pos2:
податоци
Вака: За жалење се тие кои навредуваат некого кој можда си има 300 проблеми,без да го знаат и зад грб..Епа тогаш друже што се замараш со темава? Имаш 30.000 теми на форумов, постирај таму. Остави не нас сељаците тука, да се правиме паметни. Зошто според тебе гледам ние сме за жалење. Добро, нема проблем, твое мислење, но гледам те поцрвениле, така да многумина не се согласуваат изгледа.
И да, кажувам во лице работи, немој да мислиш дека не, а и ми кажуваат, но како што напоменав, ги прифаќам од луѓе кои навистина знаат да укажат нешто.
За тоа дали јас сум елоквентна да давам критики или не, прашај некого од форумов за Џену Грл, најдобро ме знаат и ќе ти кажат да или не.
Омг пер дај олади :nesum:Вака: За жалење се тие кои навредуваат некого кој можда си има 300 проблеми,без да го знаат и зад грб..
Да ме поцвренил Tonchie,и тој не се согласува со мене,а немав ич репутација,така да едно црвено беше доволно...Значи не се појше као што викаш.(а сеа откако го напишав ова ќе очекувам појше црвени)
Самата рече дека секоја критика е добронамерна,значи треба да ги прифаќаш сите,а не само од некои,така?
Ти си елоквентна можда да даваш критики,(секој може да даде критика)ама не да навредуваш,затоа што некој бил подебел или послаб,ваков или таков и слично...
А што викаш да прашам некого од форумов за тебе,знам што ќе ми одговорат,затоа што тука сигурно многу кои те знаат лично и нормално дека ќе те бранат...И ти прашај за мене некој од Гостивар(не сме многу на форумов),и нема можда многу кои ме знаат лично...
A ти од каде знаеш зошто ги чува Македонија и Партизан во едно срце...Ако мајка му е србинка,а татко му македонец,а?И јас мислам дека не треба да се мешаат Македонија ,Челзи и Партизан во исто срце па што? И мене ми се згади.
Не сВаќајте како навреда!!
Ако се фати за тоа објасни ми го Челзи?? Органот му пораснал додека бил у Челзи?? Не се праам паметен, паметен сум.A ти од каде знаеш зошто ги чува Македонија и Партизан во едно срце...Ако мајка му е србинка,а татко му македонец,а?
Можда детето така се осеќа... Е ова ви е проблемот вас...не знаете ништо за него,а се правите паметни!
Па можда навива за Челзи,го сака тимот...Ако се фати за тоа објасни ми го Челзи?? Органот му пораснал додека бил у Челзи?? Не се праам паметен, паметен сум.
За тебе тоа е исправно. За мене не е да ја мешам татковината со омилениот тим. И сега што правиме? Да се глупирам на форумов безвеза?Па можда навива за Челзи,го сака тимот...
Не е твоја работа,да кажуваш кој како треба да се осеќа...
Добро паметен си....верувам!
Па затоа ти викам,секој размислува различо...Ти не го знаеш него,не знаеш зошто тоа е така,ако е роден во Лондон на пример,или некој му живее во таму..ехееее 300 работи може да има.За тебе тоа е исправно. За мене не е да ја мешам татковината со омилениот тим. И сега што правиме? Да се глупирам на форумов безвеза?