Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ц ц ц пазете у ист албум оваа слика и оваа слика дете и курвинска слика у ист албум кај отиде народов ејјј:uvo:
Морам да ви ја преведам реченицата под втората слика:

“frumoasa asai?:))) eram bine dispusa ca deobicei!!!” - Убава нели? Бев добро расположена КАКО И ОБИЧНО (во стил КАКО И СЕКОГАШ) :tapp:.

Кога им ги читам описите под сликите уште поодвратни ми стануваат :uvo:. Повеќето од нив се тешки глупачки!

Едит: Под сликава пишува јас со мојот сакан - http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1712999237&ownerId=96748557&albumId=178281903

Не ми е јасно како не му е гајле што девојка му има курвински профил :nesvest:??!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја фотошопирале (и тоа лошо го направиле тоа) нејзината десна цицка, може да се забележи лесно. Којзнае која им била поентата.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ц ц ц пазете у ист албум оваа слика и оваа слика дете и курвинска слика у ист албум кај отиде народов ејјј:uvo:
Многу многу многу....лош фотошоп
Се гледа дека само главата е нејзина

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Ни јас...Ај баш ќе пробам да ГИ :pos2:офарбам...пошо у множина пишала...не сум и ја крива...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
daj neka mi dade nekoj hi5 od crvenava mnogu e jaka pozz !!!!

daj neka mi dade nekoj hi5 od crvenata mnogu e jaka pozz

najbolje napisano pod slika RED HOT :vozbud:

e vakov spot trebala da napravi elena ristevska so pari a ne nejkam pari hahahahhahahaahahaha[/quote]

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Кликензи битензи:)

Ајм рили пист оф! За авантуристите, пожелно е цел профил да се гледа!
Џимеј...дали си свесен дека на форумов постојат членови со слаби срца...ќе ме стрефеше некој инфаркт бе бате...:vozbud:

И да, се заљубив :kesa:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ај бе...на вештачки вакви си се заљубил:)

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Ај бе...на вештачки вакви си се заљубил:)
Мене ми викаш?

Шо е вештачко бе дете на оваа...? Абе ко ја видов првата слика, си помислив оваа нема повеќе од 16 год. ... си викам: „Ех, Кире, грешнику“...

Имав едно лудо другарче, за бонбонче цура со вакви „идеали“ имаше една изрека.... „Да ја грабниш, и на телевизор ко украс да ја држиш“:pos2:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Џимеј...дали си свесен дека на форумов постојат членови со слаби срца...ќе ме стрефеше некој инфаркт бе бате...:vozbud:

И да, се заљубив :kesa:
Ама добро...битно се заљуби. Знаев дека барем некој сака лезбејки, и то онака со јазичињата....:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom