Точкест
I'm Awesome
За Еуенче постои само еден каиш-Еквадорот:back:И си има посебен поштенски код :baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Еуенче постои само еден каиш-Еквадорот:back:И си има посебен поштенски код :baeh:
За реметот што сте го удриле гледам многу за и против. Јебига, секоја акција си има своја реакција а воедно и свои жртви.
Oo
За Еуенче постои само еден каиш-Еквадорот:back:
И конечно дојде 12 саатот, време е одмзани4ката да дојде онлајн, дајте и уптство од кај да почне да чита.Еуенчето е толку дебела со го има скршено фамилијарното дрво :pos2family tree )
п.с Ко додаток , кога еленчето оди да плива , сите китови пеат заедно : WE ARE FAMILY !!
И конечно дојде 12 саатот, време е одмзани4ката да дојде онлајн, дајте и уптство од кај да почне да чита.
Тоа и уште 80%* за нивниот начин на живот не е истражено.... останува мистерија...Од кога китовите знаат да читат ?
Еуенчето сере у џакузи.
Еуенчето спие у спортска сала.
Еуенчето кога има дома зелка си порачува 100 ќебапи за мезе.
Фетзила , еве уште неколку амерички у твоја чест :
1. Еленчето е толку дебела , што кога облака жолто палто , луѓето викаат : Такси !!
2.Еленчето кога носи палто со X знак , хеликоптери пробуваат да слетат на неа .
3.Минатиот Божиќ ја сликав ,а нејзината слика сеуште се принта .
4. Еленчето е толку дебела , шо покрај неа сумо-борачите изгледаат анорексични .
Да се надополнам од вчера ..
Кога треба да оди во град , Еуенчето не вика такси , вика шлеп служба ..
Еуенчето дома нема фрижидер , сета храна си ја чува на Северниот пол ..
Еуенче , за тебе душо важи онаа : Интелигенцијата е обратнопропорционална на телесната тежина ..
Едно лето кога Еуенчето лежеше на плажа , по грешка ( или не ) дојдоа од ПЕТА , помислија дека на плажата се засукал грбав кит ..
Во врска со тежината на Фетзила , Јупитер и е љубоморен ..
Еуенчето е току дебела , шо не ја собира во овој ремет ..
Од Вселената се видливи само 2 работи , кинескиот ѕид и , да погодивте , ФАТЗИЛА !!
Неа булдужер не ја бутка
Неа Кран не ја крева
Тоа е ВепарГрл (ewen4eto)![]()
Сеуште не е детектирано НЛО бидејќи се плашат од вепаров. Кога ќе замине од светов ќе има навалица,слушајте ме.![]()