Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
уффф лелеее оти чера не се уклучи на нет :( шо сум пропуштил ц ц
ако и е на таа одмазничка ама мислам дека неќе да е лошо да преќинете за да не испадне овоа
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=23714
па у ствари ако испаде кајгана ќе стане попопуларен....ќе не има и нас по други форуми у свето :pos2::pos2::pos2:

Лелеле, од кај ја ископафте момава еј.....ццц Што е ова бре еј Кит кои хода или прокулин треба да си купам???

ПС/ Џену, еве јас се нафаќам да ти бидам телохранител(мада има спремни момци кајганџии) тука да не се резилат , ќе ги притворат за забранет лов на диви китови.....
Така да ако има посериозни закани викај идам!

абе неможев да ве дочитам..
фросе, ако има ферка вети ми дека ќе ме викнеш, сакам барем еднаш да удрам..мерак ми е знаеш по тоа сум :pos2::pos2::pos2:

Да се надополнам од вчера ..

Кога треба да оди во град , Еуенчето не вика такси , вика шлеп служба ..

Еуенчето дома нема фрижидер , сета храна си ја чува на Северниот пол ..

Еуенче , за тебе душо важи онаа : Интелигенцијата е обратнопропорционална на телесната тежина ..

Едно лето кога Еуенчето лежеше на плажа , по грешка ( или не ) дојдоа од ПЕТА , помислија дека на плажата се засукал грбав кит ..

Во врска со тежината на Фетзила , Јупитер и е љубоморен ..

Еуенчето е току дебела , шо не ја собира во овој ремет ..

Од Вселената се видливи само 2 работи , кинескиот ѕид и , да погодивте , ФАТЗИЛА !!

Побрзо би ја рипнал одошто би ја заобиколил :))

Две работи се бесконечни , реков : Универзумот и нашата Еуленче ..

За реметот што сте го удриле гледам многу за и против. Јебига, секоја акција си има своја реакција а воедно и свои жртви.

Oo

За реметот што сте го удриле гледам многу за и против. Јебига, секоја акција си има своја реакција а воедно и свои жртви.

Oo
ова треба да иде во поуки на денот..
само незнам дали е верник или неверник..ако е верник има право на големата награда

Oo

Повеќе жртви имаше 2005 кога Еуенчето реши да си ги олади нозете во Атланскиот океан ..

Повеќе жртви имаше 2005 кога Еуенчето реши да си ги олади нозете во Атланскиот океан ..
Американски вицови за Еуенчето?
Еуенчето живее на две временски зони:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom