Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сум бил жртва и пак продолжувам да реметам, и не ми сметало што ме реметеле.
И што одеднаш сите ми станувате солидарни, а се кладам дека од кога сте ја виделе првата слика ви дошло барем малку да се насмеете.
Муабетов "не сум секогаш во право ама не сум бил во криво", пробај остани така ладнокрвен и недопирлив кога ПРИМЕР сестра ти е во таква состојба.
Солидарни не сме воопшто но се трудиме да сме. Работата е очигледна. Не си никој за да ги судиш останатите, како јас сега што те судам тебе.....то е то, не правам повеќе муабет

Hi!
My name is ********,but call me ****.I have 15 years old,I study in gimnasium,and I live in *****. I want to meet new friends in hi5,so if you want to be my friend you will.I want crazi thinks and crazi parties,and also I want soprise. if you want to know something else for me ask me and I will tell you.

Бонус

Build / Height: Fit / 299 cm

Некој други да не знајте вакви ‘‘јаки‘‘ работи? :smeshko: Мислев на Гуд Инглиш спик‘рс...:vozbud: :pos2:
хахахахахахахахахах НЕАМ КОМЕНТАР ЗА ОВА СВЕ Е САМОТО КАЖАНО хехехехехехе :pos2::pos2::pos2::pos2: мн јако!:pos2::pos2::pos2::pos2:

3Nsidf282547-02.jpg

лееелеееее :pos2::pos2::pos2::pos2: абеее он е ова???

Хахахаха, го сакам за партнер на матура!:uvo:

Муабетов "не сум секогаш во право ама не сум бил во криво", пробај остани така ладнокрвен и недопирлив кога ПРИМЕР сестра ти е во таква состојба.
Солидарни не сме воопшто но се трудиме да сме. Работата е очигледна. Не си никој за да ги судиш останатите, како јас сега што те судам тебе.....то е то, не правам повеќе муабет
Финтата кај форуми е дека цело време ти се наоѓаат некои контрадикторни личности. Така било, така е и така ќе биде. Фала на вниманието и се најубаво.

Леле сликава:pos2::pos2::pos2:
Овај ми личи на оној од клипот кољам бесам за 2000 евра.Може и истиот е:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom