F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
Еххх Гего што имаш ти против мажени лезбејки?
Може и баба и ја сликала:pos2::pos2::pos2:види го ти него... та си се сликала кај баба и на село ти одма мсн... за сТрамота....:tv:
лолл а од кај ти толку сигурен за тоа ? :wink:Ја знам не е мажена и верувај ми не е ни лејзбејка
Доволно е тоа дека не сум женско ? а другото пробај да претпоставиш :smir:лолл а од кај ти толку сигурен за тоа ? :wink:
Да и се купи бољи апарат. Под итно. Иначе мснто и е инвалидко малце што го има остаено.
Ај ќе се обидаммм...Доволно е тоа дека не сум женско ? а другото пробај да претпоставиш :smir:
Типов од прва кога го видов, ми заличе на чунукон што дреме пред Теранова.
Памтам фаци, особено ретардирани. They are special
Не да се смејеш, туку да се смееш. Пожелно е, го продолжува животот.
Тенкју, тенкју, ју ар велкам енитајмЛеле JeEnU GiRl да не пукнеш ме изнасмеа со коментариве, нарочито со вториот!!!!
Посакај и добиј.Дајте нешто бе освежејте темата
aparatot e stvarno e od 72 godina :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Тенкју, тенкју, ју ар велкам енитајм
Посакај и добиј.
Вчера некојси Драганчо Драги ми го видел профилот. Еве му поука, никогаш не гледај профил на вработен во Кајгана хајфајв ремет.
Прво вели дека е женет(за тоа повеќе во Абаут ми делот), а потоа во галеријата изиграва макро.
Ме мрзи да ги ставам сите слики, листајте.
Предупредување: СЛиките не се во најдобар квалитет, мислам дека апаратот му е од `72.
koj e talentov ???
Тешко да е талент. :uvo:koj e talentov ???