F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
Еххх Гего што имаш ти против мажени лезбејки?
Може и баба и ја сликала:pos2::pos2::pos2:види го ти него... та си се сликала кај баба и на село ти одма мсн... за сТрамота....:tv:
лолл а од кај ти толку сигурен за тоа ? :wink:Ја знам не е мажена и верувај ми не е ни лејзбејка![]()
Доволно е тоа дека не сум женско ? а другото пробај да претпоставиш :smir:лолл а од кај ти толку сигурен за тоа ? :wink:
Да и се купи бољи апарат. Под итно. Иначе мснто и е инвалидко малце што го има остаено.
Ај ќе се обидаммм...Доволно е тоа дека не сум женско ? а другото пробај да претпоставиш :smir:
Типов од прва кога го видов, ми заличе на чунукон што дреме пред Теранова.
Памтам фаци, особено ретардирани. They are special![]()
Не да се смејеш, туку да се смееш. Пожелно е, го продолжува животот.
Тенкју, тенкју, ју ар велкам енитајмЛеле JeEnU GiRl да не пукнеш ме изнасмеа со коментариве, нарочито со вториот!!!!![]()
Посакај и добиј.Дајте нешто бе освежејте темата
aparatot e stvarno e od 72 godina :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Тенкју, тенкју, ју ар велкам енитајм
Посакај и добиј.
Вчера некојси Драганчо Драги ми го видел профилот. Еве му поука, никогаш не гледај профил на вработен во Кајгана хајфајв ремет.
Прво вели дека е женет(за тоа повеќе во Абаут ми делот), а потоа во галеријата изиграва макро.
Ме мрзи да ги ставам сите слики, листајте.
Предупредување: СЛиките не се во најдобар квалитет, мислам дека апаратот му е од `72.
koj e talentov ???
Тешко да е талент. :uvo:koj e talentov ???