Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145
Г

Господ

Гостин
Дури и молекуралната структура на водата формира грди облици под дејство на оваа музика.
:pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

Па тогаш замени ја таа музика со вистинска музика и почни да се движиш во прогресивен односно во вистински правец, го имаш тоа
право и слобода на избор. Мислам сериозно, таа музика навистина создава деструктивно однесување и лоши навики промени го тоа
во позитивна насока тоа секој го може.
Која е вистинската музика?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јаска мислам дека роко и металурзичката музика е деструктивна како кај младите така и кај апаратите за бела техника.
Таа музика шири зло, диареја, смрдеја и птичји гирип и е само за шеќераши, дрогираши и дијабетичари.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
Па тогаш замени ја таа музика со вистинска музика и почни да се движиш во прогресивен односно во вистински правец, го имаш тоа
право и слобода на избор. Мислам сериозно, таа музика навистина создава деструктивно однесување и лоши навики промени го тоа
во позитивна насока тоа секој го може.
Еве сеа фатив да слушам некој синт-поп и лесно рокче то ми е премин до уствари ПРАВАТА МУЗИКА :tapp:
дури и зелемко добиф :pipi:

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
Не слушам метал било хеви, хард, блек, дед или било каков затоа што оваа
музика во себе не поседува позитивна енергија затоа што кај слушачите влијае врз нивното однесување со хиперактивност, деструктивност
односно желба да се искрши нешто, разулавеност и слично и за време на вакви концерти има многу тепачки за разлика од некој
концерт на класична музика каде што никогаш не се случило вакво нешто.
Потоа ако сакате да погледнете навистина како влијае видете колку луѓе што ја обожаваат оваа музика користат наркотични сретства,
за разлика од другите видови на музика во во себе носат позитивни убави емоции како мир, љубов, радост а не желба да се искрши нешто.
Дури и молекуралната структура на водата формира грди облици под дејство на оваа музика.
Но сепак секој има право да слуша онаква музика каква што ќе избере, но факт е дека овај правец на музика води кон губење на човечките квалитети во себе и води кон едно деструктивно насочување кон себе и останатите, без разлика дали ова ќе си го признаете на себе тоа е вистина. Немам желба да ги навредам обожавателите на оваа музика но мислам дека она што го напишав навистина е така.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .... жити се, кажи дека не си сериозен да не продужам да думам натамо ..
BTW и мене ме интересира кој е таа вистинската музика, ја цел живот слушам музика, и сеа гледам дека ја не сум ја слушал вистинската музика.. па ако може некој од дотичните господа погоре да ми објасни подробно, ота оваа више не ја бива вака :pos2:

Г

Господ

Гостин
концерт на класична музика каде што никогаш не се случило вакво нешто.
Потоа ако сакате да погледнете навистина како влијае видете колку луѓе што ја обожаваат оваа музика користат наркотични сретства,
Бах-Наркоман,на опиум
Моцарт-Пијаница
Глинка-Пијаница
Бетовен-Пијаница
Холст-Дрогираш
Мусоргски-Дрогираш
Шуман-Дрогираш
...

Не ти држи вода муабетов...

F

FallenHypaspist

Гостин
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .... жити се, кажи дека не си сериозен да не продужам да думам натамо ..
BTW и мене ме интересира кој е таа вистинската музика, ја цел живот слушам музика, и сеа гледам дека ја не сум ја слушал вистинската музика.. па ако може некој од дотичните господа погоре да ми објасни подробно, ота оваа више не ја бива вака :pos2:
Абре знаеш, 2 њу ејџ документарци и 3 њу ејџ книги без никакво продлабочување и ширење на свеста, прифаќање ко здраво за готово и те вакви муабети испадаат ..... треба да му се објасни дека така ко што он си тврди се случува на луѓе со ниско ниво на свест, што си имаат фриквенси рејнџ до од 20 - 10 000 Hz, и им прави хаос и на гавчето и на душичката. Кај нас не е воопшто така. Кога ми е оно веќе по метафизиките,њу ејџ филозофиите итн, нека ми читка нешто околе развој на 3то око, како влијае тоа на ''3то уво'' ...

Kajgana Shop

На врв Bottom