Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Одамна го нема по јавност... инаку у врска со школото кажуваше тој на времето за неговите маки со одбивање од драмска академија во Скопје, па запишување на факс во Бугарија..
На времето омилена емисија ми беше 99action.
Тоа беше некаде 98/99 кога беше на Правен.

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
Член од
7 септември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
1
Хм... ти очигледно незнаеш што значи ФЕЈК профилче....
Ѕирни и ќе ти дадам детали

Ако ја загледаш убаво сликата типката има тетоважиче на десниот дел од стомачето... (нешто како ива_скорпија) само што ова е девојченце од 15 години (прашај ја ивана во македонијава каде дозволуваат да се тетовира таму под 15 години и баш на стомачето да имаш тетоважа) Плус се гледа дека цурата има носено танга и се сончала со тангата (колку често можеш да видиш македонка со исончано нинииче од танга?) и плус ако загледаш убаво позади на Ѕидот има руски климатизер - Епа баче ти процени дали цурава е од Скопје...
Колку од нејзните "Френдови" ја познаваат? гледаш некаде коментарче кај си ми другарќе или ептен луда другарка си ми некаде?

ЈАС БИ РЕКОЛ ИЛИ РУСИЈА ИЛИ РОМАНИЈА само шо се нашол некој паметен да лаже луѓе :star:
Ијааааа ама детално ги гледате сликиве.БРАВО, браво. Јас само набрзинка видов скопје македонија со поголеми атрибути па да постирам. Ама сум се излажал.:toe:
:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама како ти да си и во топ френдс ... не е ова убаво што го правиш...
Голем к*р топ френдс. Па не се убави и некои работи мене што ми ги направиле.
А плус тука се работи за заебанција. Глеј ги само какви фаци праат, да паднеш од смеење.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Со Инана учиш? Само не и кажувај дека ме знаеш, некои недоразбирања:pipi:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Уф а тие имиња по тело леле крш ипол:pos2:
Фраерките од клас :nesvest:

П.С: Ми се гледа јакната од позадина :pos:
А на ноктите што им е? Иста особа им ги правела или ист фотошоп хехе баш се копи пасте:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom