Г
Господ
Гостин
Затоа што треш не е правец кај што музичарот има шанса да се покаже колку е музикален и колку го владее инструментот.Како знаеш дека не ги бива ако ги немаш слушано?
Затоа што треш не е правец кај што музичарот има шанса да се покаже колку е музикален и колку го владее инструментот.Како знаеш дека не ги бива ако ги немаш слушано?
Yes. Metallica се добри, али новиот материјал не ми е по ќејф
А Металот и Рокот во глобала се правци измислени за музичарот да покаже колку го владее инструментот?? Или се само чисто правци на нешто наречено музика која е создадена да ни влијае на чувствата во зависност од правецот... Deep Purple, Black Sabbath се бендови кои не се сложени а сепак звучат 100 пати подобро од кои било пластични срања шо ни се нудат денес.Затоа што треш не е правец кај што музичарот има шанса да се покаже колку е музикален и колку го владее инструментот.
Преслушај го цел Rust in Peace и после збори за музикалност и владеење на инструмент.Затоа што треш не е правец кај што музичарот има шанса да се покаже колку е музикален и колку го владее инструментот.
Дечко, каков пусти скопски материјал, не ме интересира што зборат останатите. Јас си зборам за мојот вкус, новиот материјал не ми се свиѓа и точка.Абе знам јас, тоа е Скопска финта, новиот материјал бил срање...
Епа што да ви кажам ако не знаете дека има нешто што се нарекува еволуција, уметничка еволуција кај артистот, дека тој созрева, дека по тоа всушност се гледа големината на некој уметник...
Слушајте си и почитувајте само треш и продолжете со уништувањето на металот.
Ова не се однесува на тебе, оти не те познавам ама предпоставувам од каде ти е тој фиљм.
Поздрави и честитки до сите хејтери на "новата" Металика... мада ова е од 2003...
И пази, ова било њу метал ?
Добро бре не биди толку чуствителен.Дечко, каков пусти скопски материјал, не ме интересира што зборат останатите. Јас си зборам за мојот вкус, новиот материјал не ми се свиѓа и точка.
Не сум чуствителен, само си кажувам... Ама од што се нервирав пишав и скопски материјал, место скопска финта. Нема везе, еве малце блек метал, Мејхем како за почеток :smir:Добро бре не биди толку чуствителен.
Не,туку нема ништо виртуозно во треш металот.Deep Purple ви звучат добро зошто песните им се воглавно прости рифови,лесни за слушање,мене ми се досадни пошо пример во 90% од треш песните ништо не се дешава.(не викам дека DP=треш,just making a point)А Металот и Рокот во глобала се правци измислени за музичарот да покаже колку го владее инструментот?? Или се само чисто правци на нешто наречено музика која е создадена да ни влијае на чувствата во зависност од правецот... Deep Purple, Black Sabbath се бендови кои не се сложени а сепак звучат 100 пати подобро од кои било пластични срања шо ни се нудат денес.
Ништо и овие не ги бива:pos2: шалаНе сум чуствителен, само си кажувам... Ама од што се нервирав пишав и скопски материјал, место скопска финта. Нема везе, еве малце блек метал, Мејхем како за почеток :smir:
без компромисно добар албум со двајца перфекно добри гитаристи. После имаме Coroner, Watchtower, Voivod, Annihilator, Municipal-Waste, Vektor пушти било кои од овие и ако стварно ти се досадни слободно врати се на Dream Theater и 30 минутните песни со кои не дават 20 години.Преслушај го цел Rust in Peace и после збори за музикалност и владеење на инструмент.