Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145
Член од
30 октомври 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Metalika moze nekogas da bile metal ali ne sega, sum videl 6 7 koncerti mnogu se dobri ama nema nikava sporedba so grupata sto bea koga pocnaa. Sto se odnesuva do metal tie se prodaeni dusi. Pak koncertite se super i za mene se navistina ok grupa, ama za METAL koncerti ima mnogu alternativi sto se podobri od niv. Iron Maiden, Judas Priest, Queensryche, Black Sabbath (po ovoj raspored)
im just sayin

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Луди металци :)

...there is smothing out there waiting for us, and it aint no man... хахаахахахаахах!

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
624
Metalika moze nekogas da bile metal ali ne sega, sum videl 6 7 koncerti mnogu se dobri ama nema nikava sporedba so grupata sto bea koga pocnaa. Sto se odnesuva do metal tie se prodaeni dusi. Pak koncertite se super i za mene se navistina ok grupa, ama za METAL koncerti ima mnogu alternativi sto se podobri od niv. Iron Maiden, Judas Priest, Queensryche, Black Sabbath (po ovoj raspored)
im just sayin
You are speaking truth, my friend.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
во последно време фрлен сум на

и наше

Член од
22 јануари 2011
Мислења
50
Поени од реакции
4
Металика мош на времето биле добри, ама славата им удрила у главата. Не ми е јасно ни зашо ги стават во The Big 4.
Најдобра Треш метал група за мене е Мегадет.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Металика мош на времето биле добри, ама славата им удрила у главата. Не ми е јасно ни зашо ги стават во The Big 4.
Најдобра Треш метал група за мене е Мегадет.
Ја мислим дека треба да reconsider на реченицава ;) Доста ги хејтате Металика, дечиња ! :)

Shity User Name

Is Shitty
Член од
24 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
8
Сите ги хејтаат Металика а секој што слуша метал барем еден период бил запален по старите албуми. Металика се во BIG 4 пошто имаале и имаат најголемо влијание врз треш металот, без нив немало да има Megadeth и на другите треш бендови ќе им било многу потешко да се пробијат.

Г

Господ

Гостин
Ја неам слушано ниеден од тие ниеднаш во животот,почнав да слушам пред минимум 6 години со Stratovarius и пред 4-5 години еден другар ми ги покажа Dream Theater од тогаш сум слушал многу бендови али овие 4 никад,simply не ги бива.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
163
Поени од реакции
23
Вечна дебата за Металика... реално само Kill'em All мене ми праи мерак, али ко шо е по обичај ги праат песните премногу долги без потреба само за да го слушам Ларс као лупа еден ист патерн на секој албум последниве 25 години. Од друга страна Dave Lombardo и Gar Samuelson(РИП) прават многу по добра атмосвера од едно демек обично "тупа-тупа".

Ја неам слушано ниеден од тие ниеднаш во животот,почнав да слушам пред минимум 6 години со Stratovarius и пред 4-5 години еден другар ми ги покажа Dream Theater од тогаш сум слушал многу бендови али овие 4 никад,simply не ги бива.
Како знаеш дека не ги бива ако ги немаш слушано?

Kajgana Shop

На врв Bottom