Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Луѓе не се смејте не е смешно!
ај замислете вас да ве стават на најмасовниот форум во државава и да си играат мајтап со вас само оти на некоја слика сте испаднале смотано.
Не е фер стварно.ставете линк до вашиот профил видете како ке помине па тогаш коментирајте.
За контакт>>досеа немаат слика од мене ставено во сеир темава.
Добро бе човеку ПРОЧИТАЈ ГО ПРВИН НАСЛОВОТ ПА ПОСЛЕ ПИШУВАЈ затоа што темава е за тие што заслужуваат ремет и ако ја прочита темава од почетокот навака ќе видеше дека најчесто овдека има луѓе кој што се замислуваат дека се нешто а вшусност самиоте си се понижуваат (некој не ги тера со сила да ставаат свој идиотски слики на јавен профил и плус има опција профилот да му го гледаат само другарчиња на hi5) или па некој профили што се фејк за некој да се зезне и да почне да дудла на тој профил...;:)star:

жими мајка сте сите:baeh:
Се зезам шо коа немате слики за сеир правење не е интересно!
ама сепак еве замисли твој најдобар другар е ставен овде и сите го зезаат му прават ремет го омаловажуваат:nesum:.
како сакате слободен свет уште поважно слободен форум за слободни мислење(нешто за што го ценам највеќе).
Е, и ке забораев еве линк до мојот и малце со исаф немој партал да ме направите:tv:
поздрав до сите!!
http://nikola-adriano.hi5.com
Ахам...
About Me

|Yes You Fool I'm Cool Its A Rule That I'm Crule|

b.y.|N!k0lA^Ad®1AN0|

(/МЕ Плакне грло и прашува: и како да не ти пукаме сеир, А?)

Иначе да на оваа тема има и мој другари и другарки на кој им се пукало сеир а напротив и во наредниов пост на Дивајн е една од девојките и моја другарка... на некој мој другарки како што е ИВАНА СЕКСИ јас самиот и пукав сеири иако ми е другарка бе али сепак заслужува сеири после тоа што го напишала а ако го прочита мојот прв пост во темава (после него имаше лечење комплекси едни 3 листа а се наоѓа на 10 старница) ќе видеше дека јас пукав сеири на луѓе што ги знам и некој што жалам што ги знам...;:)star:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Tипов е забеган по фотошоп а изгледа и премногу сака деца (има посебен фолдер babys). П.С. His interests : If Love was a drug when i m the big narkoman :jaj:
Уште од мали нозе.:)
"Пи*ки, гледајте колку пари имам, кој е како мене?"
И овој е со фотосесија, ама се определив за оваа слика.
Ваква фаца еднаш во живот се гледа:pos2:
Сладак момак.
ФраерР, за повеќе детали, види слика 1.
Мода станало сликање пред огледало :)
Sexy body!
Неуспешно пробува да ме имитира :) :pos2:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
хаха...hi5....нај големото сра*е....не за друго...туку има 10тина јаки пи**и и другите се исфрустрирани цурки сто по секоја цена...дали показување на доње рубље и истакнување на груда...сакаат да ги достигнат горе наведените...
ај тоа е за женските.....
АМА ЗА МАШКИТЕ дефинитивно NO COMMENT(нема зборови за да се долови малограѓанштината)! :tapp::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Чупе фЛаерот од ЈБТ :tapp:. (запази коментар под слика)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
хаха...hi5....нај големото сра*е....не за друго...туку има 10тина јаки пи**и и другите се исфрустрирани цурки сто по секоја цена...дали показување на доње рубље и истакнување на груда...сакаат да ги достигнат горе наведените...
Еј-мен! : )

Чупе фЛаерот од ЈБТ :tapp:. (запази коментар под слика)
Штета... :pos2:
Sorry, this user is not accepting photo comments at this time.
hi5 allows members to set a level of privacy when receiving photo comments, and this user is currently not accepting photo comments.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
201
Поени од реакции
0
"I m very good man.I have seen many in my life and i learn very much from my erors :))) now i m very ok and enjoy in my life.i love womens because they re uniq and special....if u like more send me email"
------------------------------------------------------------------------

Малце грешки имат.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
"I m very good man.I have seen many in my life and i learn very much from my erors :))) now i m very ok and enjoy in my life.i love womens because they re uniq and special....if u like more send me email"
------------------------------------------------------------------------

Малце грешки имат.
Не бе така ти се чини тебе..какви грешки:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom