Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бобо Бицепс ми е школски. Бицепс го викаме, не си измисли сам. Во бутик коа бевме да си купи блуза, ништо не го собираше во бицепсот, све пукаше...
Штета, се упропасти со стероиди и срања.

Еве го на Атлета на МК натпреварот.

n6xbkx509109-02.jpg

Hi Evreone!!!!! My name is Marina. I am very frendly, polite and comunikative person. i make this hi5 because i like to meet new friends!!!! KISSSSSSS...

In my free time i like listening musik, plaing computer games and play the piano. Sometimes I read book, but I don't like it.

I like oll bands

Unfaitful

Favorite Books

I haven't

http://www.hi5.com/friend/117215254--marina--Profile-html

Абе ако ти е за bad spelling ке ти најдам катаљон. Нешто нездраво треба!

Гледаш убаво девојче, ти прави вака:
Dxefm3846547-02.jpg

Се радуваш, ќе има нешто :zlo::sekss:
И одејќи накај дома, девојчето здогледува дрво.
И остануваш мајмунот :pos:
pDPSs1206775-02.jpg

Оваа од Прилеп да не е?

Moже некој од вас да дешифрира еден Арап што ми оставил коментар на профил ? Вака гласи :
hi
kefak ea amooooora
3amla e2 ea 3asola

Вирус верувам ќе открие, се дружи со цел свет :), или па особите што заменуваат букви со бројки.:):):)

Hi - self explanatory

kefak ea amooora - Море кој кеф ти го имам да ти го наплескам, љубави моја!:pos2:

3amla e2 ea 3asola - Три пути на ден ке те ковам, одмор ке ти давам за 2 оброка на ден, уствари ај 3.:pos::pos::pos:

Перверзен некој арап ова ејј:raz:

Hi - self explanatory

kefak ea amooora - Море кој кеф ти го имам да ти го наплескам, љубави моја!:pos2:

3amla e2 ea 3asola - Три пути на ден ке те ковам, одмор ке ти давам за 2 оброка на ден, уствари ај 3.:pos::pos::pos:

хахахаххаа, нека остави број би рекле типките со фотосесиите 2-3 страни поназад :)

А како да му кажам на Арапски : Фала, не треба?:pos2::pos2::pos2:

Hi - self explanatory

Брате не си здрав, вистина јако ти ојт со шифриве и нивно дешифрирање:pos2: :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom