Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чиста математика бе, што не е јасно тука? Бтв од кај знаеш дека сум пишман електраш?:vozbud:

Ај тејк ит бек, со малце шминка + ретуширање во фотошоп изгледа ептен јебозовно. :baeh:

Од каде знам дека си пишман електраш???Па на чело ти пишува!!!!!!!!

Од каде знам дека си пишман електраш???Па на чело ти пишува!!!!!!!!

Барам психо профил, за да се пронајдам у него, како доказ за горенаведеново, бидејќи сеуште не верувам во твојата надприродна моќ да разликуваш обични луѓе од екс-електраши:pos::pos::pos:

Барам психо профил, за да се пронајдам у него, како доказ за горенаведеново, бидејќи сеуште не верувам во твојата надприродна моќ да разликуваш обични луѓе од екс-електраши:pos::pos::pos:[/quote

Па пробај,можеби некад и ке се пронајдеш во таков профил.Инаку тоа не е натприродна моќ,туку мала истрага!!!!:baeh:

Сигурно е само мала истрага? Пошто прееска погледнав низ прозор, некој се шуњаше по тоа дрвата пред зграда!:vozbud:

Citajte i smejte se ....

Jas se vikam Filip i se prezivam Gruevski.Imam 16 godini i koga ke porasnam sakam da bidam BIZMISMEN.Momentalno ucam vo najdobrata gimnazija na celiot svet Orce Nikolov i sum vtora godina.Sakam da igram kosarka da vozam rolerki po cel den i da sedam na kompjuter.moi najodbri drugari se Stefan Kike Erkin ... a moi najdobri drugarki se Zoka Marta Jasmina ... Najmnogu sakam da jadam pica i palacinki.Od zivotnite najmnogu gi sakam pticite imam eden papagal po ime Riki pozdrav do nego. i za kraj site ve sakam.pozdrav Filip :kesa::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Eve i link...
http://hi5.com/friend/133637556--Filip--Profile-html

Ако пролисташе неколку страници наназад ќе видеше дека веќе го има типов искоментирано

BTW најдов едно девојче што мисли дека ептен е секси принцезичка :pos:
http://hi5.com/friend/155475562--SeXy+LiTtLe+PrInCeSs--Profile-html
Тасма баче ни цице ни газе :drk: :uvo: :baeh: :pos:

Ако пролисташе неколку страници наназад ќе видеше дека веќе го има типов искоментирано

BTW најдов едно девојче што мисли дека ептен е секси принцезичка :pos:
http://hi5.com/friend/155475562--SeXy+LiTtLe+PrInCeSs--Profile-html
Тасма баче ни цице ни газе :drk: :uvo: :baeh: :pos:

На 15 години - слики на хи5
На 16 години - првата кожна пура
На 17 години - првата анализа
На 18 години - првото клипче од мобилни што ке се врти по форуми (18, заради легалности де:pos2::pos2:)

На 15 години - слики на хи5
На 16 години - првата кожна пура
На 17 години - првата анализа
На 18 години - првото клипче од мобилни што ке се врти по форуми (18, заради легалности де:pos2::pos2:)

hahahahahah :pos: :pos: :pos: zver!! :vozbud: :vozbud:

поздрав до сите...и ке ви препорачам да ја видите сузи како се држи на 32 год..коска еееее:vozbud: :vozbud:

лелелее ова е срамота:pos2: корлеоне мој брат аааууууууууу:pos2: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom