Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145

BOBI_KOSA

Ишишан, Заклан
Член од
16 април 2008
Мислења
359
Поени од реакции
9
Пошто не гледам тема за хардкор, имате поздрав од најдобриот хардкор бенд икад!

:music3:

Страшно добар бубњар...
Се сложвам брате ;) позз за песнава и Biohazard ма да Madball и Hatebread според мене се подобри

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Имаше тема за хардкор на форумов колку што се сеќавам, уште тоа ни фали овде. :pos:

Пазете го украинецов, се изживува врз клавијатурите:

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Еве уште две песни од Exotist. Enjoy! :)

Goblen

The Circle

J

JOEY JORDISON

Гостин
знам дека сите ја знаете Само ми беше мерак да ја сатавам
Enthrallment<3

Бонус Трак

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Второто е повеке хардкор панк :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
My Favorite :music3:

DeathControlmk

Will are?
Член од
7 февруари 2009
Мислења
124
Поени од реакции
9

Овој ми е мене омилен - Тапнарот на Porcupine Tree... Каков грувер... па дури и со брзи дупли владее!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.770
Поени од реакции
5.077
Sonic Mayhem - King of game music :helou:

Jaooooooooooooooooo

Член од
1 април 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Уфффффффффффф.....ги прочитав сите 282 страни и дознав нешто....:)

Зошто мислите дека Metallica заврши во 1991 ????
Што е грешката во One и St.Anger??
Бидете и вие музичари па после почнете да зборете секој сака да биде побогат,пославен...ма нема шо да се зборе доволно е да се гледа филмот Rock Star ;)

Член од
26 ноември 2009
Мислења
171
Поени од реакции
8
Уфффффффффффф.....ги прочитав сите 282 страни и дознав нешто....

Бидете и вие музичари па после почнете да зборете секој сака да биде побогат,пославен...ма нема шо да се зборе доволно е да се гледа филмот Rock Star ;)
Pa posle 91va za mene barem nemaat dobar album:):):)One e od And Justice for all a toa znam e pred 91va:):) A St.Anger e sranje nevideno:):):):).A za toa pobogat poslaven za mene nema vrska koj si se snasol da zaraboti zarabotil i cef go boli koj so misli.Spored mene ne mozes da recis ne cini nekoj deka samo zarabotil i stanal mnogu slaven dokolku seuste go pravi i sviri toa so go saka,a ne toa so mu go nalaga izdavackata kuka:):):).Pr.John Petrucii e poln pari ama bil i ke bidi vistinski maestro za gitara i eden od najkreativnite i najtehnicki potkovani gitaristi.Sporedbite treba da se pravat na toa koj e pokvaliteten muzicki a ne koj ima poveke pari.Pa od druga strana i ovaj problem se provlekuva so godini nafurani mali decinja so stavot abe ne gi slusam pr Obscura ne se na nivo na Metallica poso nemaaat tolku pari a i ne se slavni kako niv:):):):).Ama toa e sekoj go slusa toa sto go saka ili slusa nesto posto site go sakaat bez da navlezi podlaboko vo eden muzicki stil:):)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
вчера дадов перална стара на цигани.
ми дадоа 200 денари за неа, ќе дадоа повеќе да имаше и електромотор внатре, велат и кило бакар има во моторо.....

Не се исплаќа бе металот ко ќе размислиш.... 200 денари а одвај ја кренавме и спуштивме по скали...

Г

Господ

Гостин
Уфффффффффффф.....ги прочитав сите 282 страни и дознав нешто....:)

Metallica се медиокритети.Не се лоши али не се ни awesome.Толку треба да се каже за металика.Секој втор Скопски бенд свири Metallica-like.

Kajgana Shop

На врв Bottom