Дилери, увозници, продавници? ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм чекај да размислам..............подфорум фотографија, а ти збориш за дигитални камери. ПОГРЕШЕН подфорум:(

Jok, Sony Makedonija se!
www.sony.com.mk

A100 e 49990 telo + 12990 za objektiv 18-70mm
izgor skapo!

Абе шо е филмов со застапништето на Сони кај нас, се јавив сега на бројот што е оставен за контакт на овој сајт и прво ми вика за Македонски почекајте...и чекам јас и на Бугарски ми зборат, шо сакаат да кажат, дека нема инфо центар кај нас? :drndrn:

Да не знае некој кај можам да купам полнач за Nikon Coolpix 5400? Итно ми е!

Види ТУКА би требало да одговара за таа батерија што ја користи Никонот.Поздрав

Фала многу, одговара. Уште да видам дали може да се порача од Битола.:helou::helou:

Можеш да порачаш и одма ќе ти го пратат по пошта ,имам порачано досега неколку пати од кај нив, и добро функционира не бери гајле .Поздрав

Од кај можам да купам FujiFilm FinePix J10?

Canon PowerShot SX 110 IS, а овој колку пари би требало да е? И кај можам да го најдам? :)

Пред некој ден во весник видов флаер за нова продавница за фото-опрема и слични работи кај нас e-one, па се решив да одам да ја видам. И што да видам, иако добро беше средена сепак понудата е иста како и во другите продавници во градов а цените се исти до денар.
Така да конкуренцијата се сведува на нула.
Дали ке сакам апаратот да го купам од Генел, Импегна, Германос, Техномаркет, Е-Оне и сличните исто ми се фаќа.

Која е поентата на отварањето на оваа продавница ич не ми е јасно.

За Никон некој да не знае дали и каде има сервис у Скопје ?!?!
Леќата ја треснав и сеа понекогаш прави проблеми :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom