Најубавото нешто што сте го направиле за партнерот / што направил партнерот за вас?

С

Сатори

Гостин
Па...он ќе заглавеше во затвор ради мене, а јас ќе си го сменев животот за 180 степени...романтично е?

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Па...он ќе заглавеше во затвор ради мене, а јас ќе си го сменев животот за 180 степени...романтично е?
no coment !

најромантично...па зборевме во 3:30 саатот сабајле на мсн...и ја и реков да почека зш ке одам до едно место...и земав едно цвеќе од дома...и отидов кај неа пред врата...и и звонев на моб...и она искочи и ја и го подарив цвеќето и и реков дека ја сакам највеќе на свет !

има ли нешто поромантично од ова ? :)

С

Сатори

Гостин
no coment !

најромантично...па зборевме во 3:30 саатот сабајле на мсн...и ја и реков да почека зш ке одам до едно место...и земав едно цвеќе од дома...и отидов кај неа пред врата...и и звонев на моб...и она искочи и ја и го подарив цвеќето и и реков дека ја сакам највеќе на свет !

Да, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Најромантично си знае таа.... моментите што ги поминуваваме заедно...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Да, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest:
:wink:
А мене најромантично би ми било да викне некоја другарка и цел ден да имаме мунажа труа

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
no coment !

E bas e slatko..da ti zvoni vo 3 sabajle na vrata samo za da ti kaze deka te saka.Bravo Liverpool FAN:bravo:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
ej шуба тема... јас сум кратко во врска, така да немам некој голем чин направено, освен подарување цвет, оанака без причина... а баш би сакал да читам повеќе вакви гестови направени во името на љубовта...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
и подарив мобилен за годишнина... :)

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
нема овде жени романтичарки?!?! :pos: ццццц спонзоруши :pos: :pos:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
дај ми пари за станот и за јагуарот...па ќе се деси и тоа :)

Член од
3 јули 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
NAJROMANTICNO I NAJUBAVO NESTO KO STO SUM GO NAPRAVILA ZA MOJOT DECKO E TOA STO KUPIV 100 SVECI I SO NIV NAPISAV TE SAKAM I NAPRAVIV GOLEMO SRCE A KAKO DODATOK ZA SETO TOA DA BIDE SOVRSENO KUPIV I DOSTA SKAPA DOLNA OBLEKA VO CRVENA BOJA A KOGA ME VIDE TOJ:vozbud::nesvest: ON SI ZNAE NAJDOBRO!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Најромантично ваљда тоа вчера што се случи:) само чекам да каже дали било убаво....Ќе кажеш или...?

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Мммм.....најубаво на свет.На шала,на смеа,али никој до сеа не го напраил тоа,да клекне на колена и да ме бара за жена и тоа и прстен ми стави.:wub::back::love2:

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
јас најубавото сто мозам да и го дадам е да ја бакнам

Kajgana Shop

На врв Bottom