С
Сатори
Гостин
Па...он ќе заглавеше во затвор ради мене, а јас ќе си го сменев животот за 180 степени...романтично е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
no coment !Па...он ќе заглавеше во затвор ради мене, а јас ќе си го сменев животот за 180 степени...романтично е?

Да, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest:no coment !
најромантично...па зборевме во 3:30 саатот сабајле на мсн...и ја и реков да почека зш ке одам до едно место...и земав едно цвеќе од дома...и отидов кај неа пред врата...и и звонев на моб...и она искочи и ја и го подарив цвеќето и и реков дека ја сакам највеќе на свет !
има ли нешто поромантично од ова ?![]()
Да, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest:
no coment !
најромантично...па зборевме во 3:30 саатот сабајле на мсн...и ја и реков да почека зш ке одам до едно место...и земав едно цвеќе од дома...и отидов кај неа пред врата...и и звонев на моб...и она искочи и ја и го подарив цвеќето и и реков дека ја сакам највеќе на свет !
има ли нешто поромантично од ова ?![]()

праф си..нема овде жени романтичарки?!?!ццццц спонзоруши
![]()
![]()
)дај ми пари за станот и за јагуарот...па ќе се деси и тоаДа, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest:

:nesvest: ON SI ZNAE NAJDOBRO!