С
Сатори
Гостин
Па...он ќе заглавеше во затвор ради мене, а јас ќе си го сменев животот за 180 степени...романтично е?
no coment !Па...он ќе заглавеше во затвор ради мене, а јас ќе си го сменев животот за 180 степени...романтично е?
Да, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest:no coment !
најромантично...па зборевме во 3:30 саатот сабајле на мсн...и ја и реков да почека зш ке одам до едно место...и земав едно цвеќе од дома...и отидов кај неа пред врата...и и звонев на моб...и она искочи и ја и го подарив цвеќето и и реков дека ја сакам највеќе на свет !
има ли нешто поромантично од ова ?
:wink:Да, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest:
E bas e slatko..da ti zvoni vo 3 sabajle na vrata samo za da ti kaze deka te saka.Bravo Liverpool FAN:bravo:no coment !
најромантично...па зборевме во 3:30 саатот сабајле на мсн...и ја и реков да почека зш ке одам до едно место...и земав едно цвеќе од дома...и отидов кај неа пред врата...и и звонев на моб...и она искочи и ја и го подарив цвеќето и и реков дека ја сакам највеќе на свет !
има ли нешто поромантично од ова ?
праф си..)нема овде жени романтичарки?!?! ццццц спонзоруши
дај ми пари за станот и за јагуарот...па ќе се деси и тоаДа, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest: