Најубавото нешто што сте го направиле за партнерот / што направил партнерот за вас?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Па...он ќе заглавеше во затвор ради мене, а јас ќе си го сменев животот за 180 степени...романтично е?

Па...он ќе заглавеше во затвор ради мене, а јас ќе си го сменев животот за 180 степени...романтично е?
no coment !

најромантично...па зборевме во 3:30 саатот сабајле на мсн...и ја и реков да почека зш ке одам до едно место...и земав едно цвеќе од дома...и отидов кај неа пред врата...и и звонев на моб...и она искочи и ја и го подарив цвеќето и и реков дека ја сакам највеќе на свет !

има ли нешто поромантично од ова ? :)

no coment !

најромантично...па зборевме во 3:30 саатот сабајле на мсн...и ја и реков да почека зш ке одам до едно место...и земав едно цвеќе од дома...и отидов кај неа пред врата...и и звонев на моб...и она искочи и ја и го подарив цвеќето и и реков дека ја сакам највеќе на свет !

Да, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest:

Да, да и подариш стан полн со рози.Да и паркираш јагуар пред него...али хеј, на сите нас ни треба љубов и романтика.:nesvest:

:wink:
А мене најромантично би ми било да викне некоја другарка и цел ден да имаме мунажа труа

no coment !

E bas e slatko..da ti zvoni vo 3 sabajle na vrata samo za da ti kaze deka te saka.Bravo Liverpool FAN:bravo:

ej шуба тема... јас сум кратко во врска, така да немам некој голем чин направено, освен подарување цвет, оанака без причина... а баш би сакал да читам повеќе вакви гестови направени во името на љубовта...

и подарив мобилен за годишнина... :)

нема овде жени романтичарки?!?! :pos: ццццц спонзоруши :pos: :pos:

дај ми пари за станот и за јагуарот...па ќе се деси и тоа :)

NAJROMANTICNO I NAJUBAVO NESTO KO STO SUM GO NAPRAVILA ZA MOJOT DECKO E TOA STO KUPIV 100 SVECI I SO NIV NAPISAV TE SAKAM I NAPRAVIV GOLEMO SRCE A KAKO DODATOK ZA SETO TOA DA BIDE SOVRSENO KUPIV I DOSTA SKAPA DOLNA OBLEKA VO CRVENA BOJA A KOGA ME VIDE TOJ:vozbud::nesvest: ON SI ZNAE NAJDOBRO!

Најромантично ваљда тоа вчера што се случи:) само чекам да каже дали било убаво....Ќе кажеш или...?

Мммм.....најубаво на свет.На шала,на смеа,али никој до сеа не го напраил тоа,да клекне на колена и да ме бара за жена и тоа и прстен ми стави.:wub::back::love2:

јас најубавото сто мозам да и го дадам е да ја бакнам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom