Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Зависи со што ја миеш...

Ти си њу ејџ ако се миеш со вода.

Ти си најголема издаица на метлалскиот народ и заслужуваш да бидеш распната на обртена петокрака:pos2:

Со wozef Лореал шампон...
Што ми следува? Клада? :(

Речиси и ја заборавив песната, не бев ја чул повеќе од 3 години... Matt Barlow - закон !!!

Со wozef Лореал шампон...
Што ми следува? Клада? :(

To e то ќе ти најдеме ама ако остани Ха-Це ќе ти најдеме Ѓаволски Адвокат да те брани на врховен металски Суд.
Ти го препорачувам Столе Титаниумов многу тврд човек сигурно ќе добиете.

Речиси и ја заборавив песната, не бев ја чул повеќе од 3 години... Matt Barlow - закон !!!

Iced Earth се у своја лига:toe:

Ќе те распнеме на крст поставен наопаку да ти виси главата надоле. После тоа ќе ти го сечеме телото дел по дел и ќе те јадеме додека го слушаме ова...

Важи, ама кога сме кај Cannibal Corpse, барем кога ќе ми ги закопате остатоците пуштете ми ја Fucked With A Knife, зошто ми е омилена :)

To e то ќе ти најдеме ама ако остани Ха-Це ќе ти најдеме Ѓаволски Адвокат да те брани на врховен металски Суд.

Ја сум адвокатка! То ест, ќе бидам, али не е битно.

Важи, ама кога сме кај Cannibal Corpse, барем кога ќе ми ги закопате остатоците пуштете ми ја Fucked With A Knife, зошто ми е омилена :)

Ја сум адвокатка! То ест, ќе бидам, али не е битно.

Абе ти ќе бидеш адвокатка ама Столета е искусен ги има брането Џими Хендрикс на суд за црнечки права и Buckethead кога ги тужеше кокошките за претрпен страв:toe:

Iced Earth се у своја лига:toe:

A малце поконкретен да беше?

Требаше да се појави некој шо не може органски да го поднесе металот, за да се развие некаква дискусија на темава. :)
Туку да не бегам оф топик, го преслуша некој новиот албум од Orphaned Land? Не е ко Mabool шо им беше, ама и овој добро ми легна на уво.

Требаше да се појави некој шо не може органски да го поднесе металот, за да се развие некаква дискусија на темава. :)
Туку да не бегам оф топик, го преслуша некој новиот албум од Orphaned Land? Не е ко Mabool шо им беше, ама и овој добро ми легна на уво.

Сеа ми даде мотив да го преслушам:toe:

добар е новиот албум :wink:

само го разлистав и добар е на прв поглед :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom