pojma_nemam
Пиво
- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 288
- Поени од реакции
- 1
у еден ден два нови сингла на мк сцената Марас ја извадија нивната нова нумера Душосушци очопии, а Аeon Arcanum ставија песна на мајспејс шо треба да и се најде на албумо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aeon Arcanum ме изненадија со новата песна, прилично добра е и стегната, а Maras не ми се по ќеф па не коментирам за нивниот Single.у еден ден два нови сингла на мк сцената Марас ја извадија нивната нова нумера Душосушци очопии, а Аeon Arcanum ставија песна на мајспејс шо треба да и се најде на албумо
Eхеее...касниш 2/3 месеца мајке му! Што се не напраив и какви све снимки не најдов уште пред да излезе. Цел албум ми се свиѓа...од горе до доле. Единo Shattered Fortress не ми е по мерак, не знам зашо ама очекував нешто подобро као за крај...ептен многу ги користеле темите од претходните делови.Абе некој го преслуша новиод албум од Dream Theater?
p.s it's kick ass
Сега најдов време да го слушнам затоа.Eхеее...касниш 2/3 месеца мајке му! Што се не напраив и какви све снимки не најдов уште пред да излезе. Цел албум ми се свиѓа...од горе до доле. Единo Shattered Fortress не ми е по мерак, не знам зашо ама очекував нешто подобро као за крај...ептен многу ги користеле темите од претходните делови.
Имам слушнато дека постои една метал група чии членови не се гејови.
Дали некој знае нешто за тоа?
Ме потсети да правам муабет со Лазе нивниот гитарист да го прашам дали има некоја снимка.Еxotist видов дека ќе свират на Пивофест на 17ти јас, а богами ако најде некој нешто од нив нека пише на ПП или нека стави тука. Уште Reve0ke коа ги стави на блогот ми се присака да ги чујам.