Мобилком - дали некој знае контакт?

• Креатор на темата Креатор на темата zlaki
  • Време на започнување Време на започнување
Z

zlaki

Гостин
дали некој знае телефонски број или е-маил од новиот мобилен оператор мобилком.барам и на тел.инфо и по нетот но ништо.:toe:

Малку подоцна но сепак еве може уште ти треба бројот
тел:071 410 004
факс: 02 311 0077

Stvarno....sto stana so toj TRET OERATOR.....vetuvase nekoe brgu vleguvanje, a ne gledam ni trag od nekoja kampanja...????

Колку што ми кажа другар, од кај него од работа напуштиле луѓе за да почнат од шести август кај третиот оператор и демек ќе почнале од септември. Сеа, кога ќе почнат ќе видиме сите. Ни останува да се надеваме дека тоа ќе биде што поскоро.

Како што е соопштено од страна на Мобилком сигурно стапуваат со работа од крајот на септември, моментално ги потпишувале концесиските договори со останатите два мобилни оператори. Ќе имаат два префикса 077 и 078, а доколку сте корисник на Т-Мобиле можете уште сега да се јавите во нивниот контакт центар на бројот 077 1234, од Космофон сеушете не може да се врти бидејќе договорот не им е потпишан, но се надевам ќе биде во најскоро време. Инаку веќе мрежата им била поставена, моментално се одвивала тест фазата. Па со среќа :)

jas samo znam deka startuvaat so slednive ceni:
2 den.-SMS
4.8 den-min razgovor.
Privlecno.neli?

Маххх... кај нив се префрлам само ако се вработам кај нив.
jas samo znam deka startuvaat so slednive ceni:
2 den.-SMS
4.8 den-min razgovor.
Privlecno.neli?
А од кај ти на тебе вакво инфо?! И коклу е сигурно!?

Маххх... кај нив се префрлам само ако се вработам кај нив.

А од кај ти на тебе вакво инфо?! И коклу е сигурно!?

Па не можам со сигурност да тврдам но мислам (95% сум сигурен) дека ваквите цени беа објавени пред месец дена во весницитем не во реклама туку во новинарски текст што беше посветен на стартот на МОБИЛКОМ Австрија.

Со цените што се спомнати погоре Мобилком започна да работи со тие цени во Србија, тој таму стартуваше во јули месец под името VIP Mobile, инаку искрено не ми се верува со вакви цени да стартуваат затоа што Србија кај кај поголем пазар е од нас, уште кога го избраа за трет оператор кажаа на прес од страна на Владата дека Мобилкм на тендерот понудиле тарифи по следниве цени: околу 9 ден/мин. за нормална тарифа и 3 ден/мин. за евтина тарифа, но сепак мислам дека сеуште е рано за ова оти може се да се случи, да почекаме до 25 септември и ќе видиме.

Мислам рекоа дека од средината на Септември ќе почнат и официјално со работа сега не знам точно кога али овој месец ќе почнат

Да, мрежата веќе им е пуштена. Ако побарате на мобилните срч нетворк ќе ви даде три опции. Едната Т-Мобиле, Космофон и третата е Мобилком. Мислам дека прочитав некаде дека околу 20-ти септември ќе почнат со работа.

Ајде да видиме што ке бидне... Искрено скептик сум. Истото се зборуваше за Космофон, вака ке биде онака, ниски цени ова она и на крај ништо... Пасивна конкуренција. А ако влезе овај со цените што ги има наведено погоре... Ке има бум во телефонијата. Па и космофон и т-мобајл ке намалат од милионскиот ќар што го вадат од државата. Сепак времето ке покаже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom