Скинери

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барем така ако се десело ќе бевме поголеми националисти,нацисти..гневот ќе беше сеуште во нас...ќи израсневме во некоја силна држава.. на пример како Полска. Пошто не гледам ништо лошо во државите кои биле нацистички во WW2 сите сеа се јаки,имаат јаки војски,имаат секакви привилегии. Додека они комуњарските се послаби и каде каде за потсмев.

Полска никад не била нацистичка!Пољаците се јака нација зашто секогаш биле свои на своето издржале окупација од нацистичка Германија и од комунистичка Русија и секогаш се бореле под полско национално знаме и за полски интереси.

Полска никад не била нацистичка!Пољаците се јака нација зашто секогаш биле свои на своето издржале окупација од нацистичка Германија и од комунистичка Русија и секогаш се бореле под полско национално знаме и за полски интереси.

Мислев марионета на Русија ако бевме. Да се бореле ама оди сеа види,колку само нацисти има и колку наци скинери.

друже , ја не сум металец (немам дугачка коса или слично) .. него сум човек што слуша , обожава и поштува метал... значи си слушам за своја душа и ич не ми е гајле ако некој ми каже дека металот нечинел ... а за такмичењето ке ти кажам дека 80% од металците (со дугачки коси) немаат абер ни што слушаат! значи не сум некој што се такмичи дека знаел повеке за музика ... кој колку знае , толку !

а многу ке ми биде кеиф кога ке седнам со скинер и ке чујам какви муабети се прават ... можда и си у право , се надевам !

и да додадам само дека нема потреба да ми замераваш за ова што го зборам за хитлер и нацизам ... мене за тоа ич "таквото" не ме заболе ... и сигурен сум дека 1000 пати поише знаеш од мене за нацизам или слично ! ја едноставно немам намера да се замарам со такви работи , реков дека тоа би ми дошло како приказна за мали деца :smir: ... е сеа јебига , по некад ме фаќа досада па морам да мрчам нешто , без разлика дали го мислам тоа или не :smir:

ајде ви одговара на 31? таман петок се паѓа, немора цела вечер едно 4/5 саати од 21 до 01/02 на лејде или форум ке седнеме и подобро ке се запознаеме, нацисти версус анти-нацисти т.е. комунисти.

Ти и фален сте комуњари:pos: вииш појма немав.

А да ми дојдете во Тетово на гости? Па да разговараме?
И така е петок се паѓа ќе имам за јадење тетовски грав:)

А да ми дојдете во Тетово на гости? Па да разговараме?
И така е петок се паѓа ќе имам за јадење тетовски грав:)
У родниот ми град ја одма би дошол-на тавче гравче само после карантин од 2 дена:pos2:

:)))

друже голем воин ... мене ама буквално ич не ме заболе таквото за нацизам или за вашиот другар хитлер ... ја едноставно го гледам животот како секс , дрога и рок & рол ... ако земам и со тоа вашите идиотски муабети за хитлер да се замарам , веројатно нема уште долго за живеам ... веруј ми , више толку ми е пореметена психата така да господ за мене е како приказна за мали деца ... само изгледа ти си едини идиот што ми кажал дека требало да се истребат такви како мене , а ја стварно незнам зашто ... кољегата burn84 убаво кажа дека господ е најглупавата работа што можеш на еден метал хед да му ја кажеш ... затоа дај олабави ме малце ...:evil1:

а by the way кога више ми збориш за господ и нацизам ... замисли само како би изгледало кога хитлер би го имал истетовирано исус на него ...

за сталин па буквално ич не ме заболе :pos:

Hitler jas ne go sakam ! ja sakam negovata ideologija toj beshe UMETNIK:)))), jas go sakam aleksandar makedosnki goce delcev TIE se makedonci i ke te molam da mi pisis msn-to sakam da pravam so tebe muabet za ova so veruvanje ako mozam da ti objasnam nekoj rab pls

Hitler jas ne go sakam ! ja sakam negovata ideologija toj beshe UMETNIK:)))), jas go sakam aleksandar makedosnki goce delcev TIE se makedonci i ke te molam da mi pisis msn-to sakam da pravam so tebe muabet za ova so veruvanje ako mozam da ti objasnam nekoj rab pls

msn mi pisuva u profilot ... ali eve ti.. mario_t86@hotmail.com ... bas da vidam so imas da kazes da veruvanjeto u gospod !

Се би направил за да ви докажам дека не е глупо да си нацист
Да, е глупо. Секоја идеологија е глупа. Се колку и да е убаво во теорија, срање е во пракса и време е да се праша --Зошто да се преправаме?? Работата е што некој да му кажеш дека генетски е непободен за вид кој не знае зошто постои е дебилно. Сите сакаат среќа и задоволство. Кој си ти да одлучуваш на кој не му е дозволено да живее? Ретардирани и ментално болни прават деца ама некој со друга боја на кожата не смее? Извини, ти пишуваш на форум. Ако сакаш да направиш промени иди спали ја Америчка амбасада, бомбардирај го седиштето на ДУИ (грда градба if i ever saw one), упуцај рендом политичар во чело (нема шанса да убиеш фин човек). Зашто сакаш да ни кажеш нешто? Реагирај ако ти е мила државата. Реагирај ако ти е мила расата. Може требаше Африка да ја акне метеор пред милиони години кога нашите претци живееле таму. Немаше да има ни црнци, ни белци, ни луѓе. :wink: Најдобра опција не?

Колку што знам ти нели сите ги мразиш,го мразиш целиот свет.ФАктички се мразиш самиот себеси.
Но за разлика од тебе не го мразам светот,не ги мразам сите. Дај да те земеме за лидер со тебе да формираме партија,некакво движење:) гледам набиаш комплекси....

Љубов и комунизам:)

Не бе се кријам зад цинизам, прекрасно прибежште како и сите идеологии, само што не пребира категории луѓе. :) Има и ТВ и клима и све!

Луѓето имаат убави особини исто така и куп кретенски. :wink: Идиотизам не бира раса. Тоа е проблемот!

Во нацизмот како хм, да не речам, идеологија влегувало и етничко чистење на Словените, т.е. сите ќе не испотепале....и аман бегајте со теорииве дека нацизмот ќе бил добар за нас, ветер и магла ќе бил....
Mali dva zbora , EVREJSKA PROPAGANDA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom