Скинери

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Скај Дог ти си нази скинер?

Командо, а ти ќе кажеш нешто тука или си тепаш време?

Хинт: Тепање време не е препорачлив одговор :)

Филозофија: Моронска
Психологија: Дебили
Фризура: Лоша (само еден е Арчи)

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Немој бате и компјутеров ќе почне да се смее со мене!!

Инаку у врска со темата братучедми у тетово е скинер!
А еднаш у скопјево идев накај дома и еден копиљак таков мислеше ќе ми ги земе парите у 3 сабајле ако е скинер.
Детево немаше појше од 17 год ми се дере еј застани бе морон да не ти лупнам фацата:pos2:.
Неам обичај да млатам помали, ама не можев да издржам од такт ме извади а бе кога ќе им дојде памет на копљациве па и на скинерве копљаци у мојов случај ц ц ц ц.

Инаку у врска со темата братучедми у тетово е скинер!
А еднаш у скопјево идев накај дома и еден копиљак таков мислеше ќе ми ги земе парите у 3 сабајле ако е скинер.
Детево немаше појше од 17 год ми се дере еј застани бе морон да не ти лупнам фацата:pos2:.
Неам обичај да млатам помали, ама не можев да издржам од такт ме извади а бе кога ќе им дојде памет на копљациве па и на скинерве копљаци у мојов случај ц ц ц ц.

Деееееееееј дај кажуј кој е тој да го запознаам. Дај жити се не ме смеј сигурно не сум ти братучет:)

jas, osven toa sto e poznato za skinerite, znam deka tuka u Makedonija nema takvi uopste. zasto?

zasto bev so niv i znam kakvi celi imaat. nikakvi, osven da pusat trava, da ljokaat na veliko, da spijat po vagoni i da ziveat na ulica radi stil. eve nekoi i zabegaa po zatvor radi kradenje i predizvikuvanje tepacki so nevini lugje. uopste ne se za cenenje. pozdrav

jas, osven toa sto e poznato za skinerite, znam deka tuka u Makedonija nema takvi uopste. zasto?

zasto bev so niv i znam kakvi celi imaat. nikakvi, osven da pusat trava, da ljokaat na veliko, da spijat po vagoni i da ziveat na ulica radi stil. eve nekoi i zabegaa po zatvor radi kradenje i predizvikuvanje tepacki so nevini lugje. uopste ne se za cenenje. pozdrav

:costumed2Ај не тропај глупости.

на некои им стои бричено на некои не. тие што мислат дека се скинери се обични пуфкачи. јас мислам дека најголеми скинери на светот се црнците

си седел со квази скинери... дечиња кои се фалат на делата на другите...

на некои им стои бричено на некои не. тие што мислат дека се скинери се обични пуфкачи. јас мислам дека најголеми скинери на светот се црнците

Разбираш ли дека има повеќе видови на скинери?

претходниот мој пост беше заебанција, само некој не го разбира тоа

Си го сфатив јас,ама морав да ти одговорам пошто има секакви кои се буквално сфаќаат. Не треба на се да му се дава погрешна слика.

Момци кои не почитуваат пешачки премин во принцип не ми се допаѓаат... Така што... :toe:

Мал дел од она што го прават скинерите го оправдувам, ама тој поголемиот дел им е катастрофа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom