Што ве расположува?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Ммм.. последно таа, со ова:

Најдобар поклон EVER!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ubaviot muabet so ubavite lugje (ne samo fizicki, tuku i ubavi vo duhot).

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Кога седам на работна маса и пијам зелен чај мирисајќи на камилица од кремата за раце и учам нешто што ми се допаѓа ( за жал тоа не е многу често).
Кога ќе се испружам на фотелја на балкон и читам книга и слушам Џез ФМ а сонцето одава буквално жолти зраци.
Кога правиме муабет за кортикални зони, кучињата на Павлов и мачки без тело на кафе со колешките и се смееме ко да пукаме сеир на цел факс. Еден ден ќе не избркаат од Фонтана.
Кога зборуваме за секс со жените и жена ми ќе даде коментар од кој ми паѓа вилицата од смеење.
Кога почнувам некој крејзи денс зошо се радувам за глупост што сум ги постигнала. Детски радости се тоа.
Кога меѓу стотина девојки неебитнокаде се чуствувам секси. Тоа дава поинаков шмек на целата вечер.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.846
Поени од реакции
11.505
GoD.HateUSaLL, кога ми кенка дека сум фегет/педер/геј/хомос зошто ќе одам 2 пати на Гуета :pos:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Добар муабет,
добра музика,
едно гушкање од било која блиска особа и самото тоа што осеќам дека им значам на луѓето ме прави среќна,
к-15,
убавото време,прошетките,
навраќањето на убавите спомени,
и така.............

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Цимерката :smir: добра комедија како што е Hangover :pipi:, музиката нормално и други мали работи што го разубавуваат животот.

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Топла, искрена насмевка и прегратка од најблиските и сакани личности; подршка, искреност, преданост; со еден збор љубовта на најблиските. Музиката, постигнат успех, сознанието дека саканите се добри, живи и здрави. Во целост тоа ме расположува, а во одреден момент (моментално) може да ме расположат и некои дополнителни ситуации.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Моментално?
Чоколадото со лешници на работа и една смс порака што појма неам зашто ја пратив.
:)

Во меѓувреме... Ме расположува дишењето воздух на балкон во 3 по полноќ кога од несоница, само си бидувам и ми се смирува главата. Да, да и тоа може да ме расположи.
Божиќниот колач од Кам со топло какао на парно во недела наутро.
Фаќање за микрофон во било кое време и пеење на истиот :)
Чипс и списание во кревет по напорен ден на работа.
Песна во автобус што кога ќе си ја пуштам на плеј листа, не ми е така интересна.
Кога ми се криват деца од автомобили дур поминувам пешачки. Мајмунчиња смешни.
Мачки.

Чајанка со трите мои жени и верглање муабети...

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Највеќе ме расположува коа сум со друштвото, блиските по дома, да знам дека сите се здрави живи прави фала богу...музиката во некои моменти доста влијае врз мене и ТО!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Моментално ме расположува тоа шо денеска праам 3 писмени а си земав слободен ден..:drk:

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Моментално ме расположува тоа шо денеска праам 3 писмени а си земав слободен ден..:drk:
и ти ко мене а?:drk:
иначе по закон не смее да се прават 3 писмени во еден ден максимум е една! :smir:
неам ја писмени денес ама ми скурчи веќе од школово па така да денес и утре сум божемски "болен"!

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Утрото во понеделник, кога размислувам што ќе правам во петок попладне и за викендот по работната недела...

Kajgana Shop

На врв Bottom