Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Ммм.. последно таа, со ова:

photo044ew.jpg

Најдобар поклон EVER!

Кога седам на работна маса и пијам зелен чај мирисајќи на камилица од кремата за раце и учам нешто што ми се допаѓа ( за жал тоа не е многу често).
Кога ќе се испружам на фотелја на балкон и читам книга и слушам Џез ФМ а сонцето одава буквално жолти зраци.
Кога правиме муабет за кортикални зони, кучињата на Павлов и мачки без тело на кафе со колешките и се смееме ко да пукаме сеир на цел факс. Еден ден ќе не избркаат од Фонтана.
Кога зборуваме за секс со жените и жена ми ќе даде коментар од кој ми паѓа вилицата од смеење.
Кога почнувам некој крејзи денс зошо се радувам за глупост што сум ги постигнала. Детски радости се тоа.
Кога меѓу стотина девојки неебитнокаде се чуствувам секси. Тоа дава поинаков шмек на целата вечер.

GoD.HateUSaLL, кога ми кенка дека сум фегет/педер/геј/хомос зошто ќе одам 2 пати на Гуета :pos:

Добар муабет,
добра музика,
едно гушкање од било која блиска особа и самото тоа што осеќам дека им значам на луѓето ме прави среќна,
к-15,
убавото време,прошетките,
навраќањето на убавите спомени,
и така.............

Цимерката :smir: добра комедија како што е Hangover :pipi:, музиката нормално и други мали работи што го разубавуваат животот.

Топла, искрена насмевка и прегратка од најблиските и сакани личности; подршка, искреност, преданост; со еден збор љубовта на најблиските. Музиката, постигнат успех, сознанието дека саканите се добри, живи и здрави. Во целост тоа ме расположува, а во одреден момент (моментално) може да ме расположат и некои дополнителни ситуации.

Моментално?
Чоколадото со лешници на работа и една смс порака што појма неам зашто ја пратив.
:)

Во меѓувреме... Ме расположува дишењето воздух на балкон во 3 по полноќ кога од несоница, само си бидувам и ми се смирува главата. Да, да и тоа може да ме расположи.
Божиќниот колач од Кам со топло какао на парно во недела наутро.
Фаќање за микрофон во било кое време и пеење на истиот :)
Чипс и списание во кревет по напорен ден на работа.
Песна во автобус што кога ќе си ја пуштам на плеј листа, не ми е така интересна.
Кога ми се криват деца од автомобили дур поминувам пешачки. Мајмунчиња смешни.
Мачки.

Чајанка со трите мои жени и верглање муабети...

Највеќе ме расположува коа сум со друштвото, блиските по дома, да знам дека сите се здрави живи прави фала богу...музиката во некои моменти доста влијае врз мене и ТО!

Моментално ме расположува тоа шо денеска праам 3 писмени а си земав слободен ден..:drk:

Моментално ме расположува тоа шо денеска праам 3 писмени а си земав слободен ден..:drk:
и ти ко мене а?:drk:
иначе по закон не смее да се прават 3 писмени во еден ден максимум е една! :smir:
неам ја писмени денес ама ми скурчи веќе од школово па така да денес и утре сум божемски "болен"!

Утрото во понеделник, кога размислувам што ќе правам во петок попладне и за викендот по работната недела...

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom