Прво до чкембарот што напиша дека дошле НЕНАЈАВЕНИ во наша сала пред 2-3 години.Гледам кај другиве лесно ти помина таа информација, ама дечко има луѓе тука што се информирани.Затоа немој да лажеш.Биди добар зошто дедо мраз нема да ти донесе паќетче.Бевте најавени во полиција и во управа, а дента излезе и еден дел во спорт во кој пишуваше дека доаѓате во Скопје.Дојдовте 30 луѓе со еден автобус и касневте зошто сте имале дефект.Зошто не сте го наполниле цел јас незнам.
До другите вклучувајќи ги и сите паметни што се претставуваат како Ф.А.Фемили има активни членови и од тие делови од после железничка.Кој знае знае кој не немора.
п,с почитувајте став на групата околу пишување на форуми
Не ми беше намерата да ширам дезинформации.:nenene:
Реков НЕНАЈАВЕНИ,зошто од Битола групата од 30 ина Чкембари тргна без полициска придружба.
Секаде каде шо одиме,од Битола излегуваме со полициска придружба,а посебно кога се гостува во Скопје.
Среда се играше утакмицата со МЗТ,вонредно коло,тој ден и ФК Пелистер имаше натпревар во Битола,мислам дека со Ренова играше Пелистер тогаш,па мала група од 30 ина луѓе-на полувреме замина за Скопје.
Значи немаше договор со нашата полиција како шо е обичај,тргнаа сами со автобус.(јас не бев на таа утакмица,но ги видов кога замунуваа на повремето на фудбалскиот меч)затоа и реков ненајавени.
Е сеа мора да имало договор меѓу двата клуба да се дозволи присуство на гостински навивачи во Јане Сандански.:smir:
позз:salut: