- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
Со малку среќа и многу простор во ХДД ќе ги симнам и двете денеска.Сега симни ја Мафиа2, ама во иднина пробај ја и МоХ.
Со малку среќа и многу простор во ХДД ќе ги симнам и двете денеска.Сега симни ја Мафиа2, ама во иднина пробај ја и МоХ.
Игра за возење со ПЦ волан? Пробав неколку игри (euro truck simulator, nfs most wanted, downtown run...) и не ми се свиѓаа многу. Еуро трак симулатор беше добра, бидејќи беше пореална од другите, но сепак досадна игра е досадна игра.
Знам дека треба да се подесува во контрол панелот на воланот, но колку и да подесував во панелот и во играта, на NFS никогаш не го наместив воланот да биде како што треба... Има ли некоја игра што е специјално направена за играње со волан и некоја пореална игра?
Немам ПРЕМНОГУ добра конфигурација на компјутер за да ги играм најновите игри, па препорачајте ми некоја постара игра, по можност да не е со формули.
Значи нешто како таксист, возиш во град, бараш муштерии, заработуваш, го подобруваш таксито...
ПС: Имам logitech MOMO волан.
Игра за возење со ПЦ волан? Пробав неколку игри (euro truck simulator, nfs most wanted, downtown run...) и не ми се свиѓаа многу. Еуро трак симулатор беше добра, бидејќи беше пореална од другите, но сепак досадна игра е досадна игра.
Знам дека треба да се подесува во контрол панелот на воланот, но колку и да подесував во панелот и во играта, на NFS никогаш не го наместив воланот да биде како што треба... Има ли некоја игра што е специјално направена за играње со волан и некоја пореална игра?
Немам ПРЕМНОГУ добра конфигурација на компјутер за да ги играм најновите игри, па препорачајте ми некоја постара игра, по можност да не е со формули.
Значи нешто како таксист, возиш во град, бараш муштерии, заработуваш, го подобруваш таксито...
ПС: Имам logitech MOMO волан.
И во исто време е најдобрата тркачка симулација ever. NFS ни за мал прст не може да и се фати.GRID ти е за волан.
NFS не е симулација.И во исто време е најдобрата тркачка симулација ever. NFS ни за мал прст не може да и се фати.
Porsche Unleashed & Shift се :wink:NFS не е симулација.
Незнам колку на PU е симулуирано возење на кола меѓутоа Shift е меѓу најдобрите игри во тоа поле.Porsche Unleashed & Shift се :wink:
Епа рачунај дека на PU е 2 пати пореално, а GRID е пореална и од неаНезнам колку на PU е симулуирано возење на кола меѓутоа Shift е меѓу најдобрите игри во тоа поле.
http://www.grandbilliards.com/Знае некој добра биљалрд игра ?
Порано ја играв Backspin Billiards, сега неможам да ја најдам фул верзија нигде.
Фала многу, се надевам дека е така како што викаш :helou:http://www.grandbilliards.com/
Онлајн е, ама ај што е многу добра играта, ќе научиш и подобро да играш билјард![]()
Да, затоа ти го дадов.Фала многу, се надевам дека е така како што викаш :helou:
--- надополнето ---
Заборавив да те прашам, дали може преку ова вируси да се фатат?