TheTimi
Veni Vidi Vici
- Член од
- 11 јануари 2010
- Мислења
- 768
- Поени од реакции
- 37
Singularity, Bioshock 2 ?Се извинувам заборавив да кажам
Medal Of Honor ја свртев вчера.
Значи без неа, без COD World at War
Singularity, Bioshock 2 ?Се извинувам заборавив да кажам
Medal Of Honor ја свртев вчера.
Значи без неа, без COD World at War
Ако нејќат,пробај симни ја играта,десен клик на инсталерот,Compatibillity,ќе го штиклираш тоа Run this program in compatibillity mode for и ќе си најдеш Windows XP.Ja simnav Medal Of Honor, 5 min. ja zirnav nekako ne me bendisuva,ama ima vreme ke ja razgledame..
Tuku sakam da prasam koga na zamunda baram nekoja igra, a ne pisuva deka e pravena za win.7 ima li nekoja finta da se igra za win 7?
Oti ima nekoi so sakam da gi simnam,a ne pisuva win 7 nikade..
Не секоја верзија на седмицата го може тоа. Всушност само Home Premium не може да оди во компитабилити другите две можатНекоја игра со авиони на следнава конфигурација:
Pentium(R) Dual Core CPU E5200 @2.50GHz
2.51GHz,2.00GB of RAM
Nvidia Geforce9500 gt.
--- надополнето ---
Ако нејќат,пробај симни ја играта,десен клик на инсталерот,Compatibillity,ќе го штиклираш тоа Run this program in compatibillity mode for и ќе си најдеш Windows XP.![]()
Ок,извини не сум знаел.Само мислев дека и седмицата може така.Не секоја верзија на седмицата го може тоа. Всушност само Home Premium не може да оди во компитабилити другите две можат
Aoe II Counquerors, Aoe III (War Chiefs, Asian Dynasties),C&C Red Alert III, Civilizations III,IV,V ...Некоја добра стратегија ???![]()
HAWX,Microsoft flight simulator...Некоја игра со авиони на следнава конфигурација:
Pentium(R) Dual Core CPU E5200 @2.50GHz
2.51GHz,2.00GB of RAM
Nvidia Geforce9500 gt.
--- надополнето ---
Викаш ќе се играат на таа конфигурација?HAWX,Microsoft flight simulator...
--- надополнето ---
Што да симнам Mafia 2 или Medal of Honor?
Сега симни ја Мафиа2, ама во иднина пробај ја и МоХ.HAWX,Microsoft flight simulator...
--- надополнето ---
Што да симнам Mafia 2 или Medal of Honor?
Малку офф....јас имам 9400гт,имав 2 гига сега имам еден едната плочка ојде у неповрат и пак ги играм и мафија 2, и мох така да не му се секирај.Викаш ќе се играат на таа конфигурација?