- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Mafiamoze da mi kazete nekoja igra free roam samo da ne e gta
Just Cause 2
Mafiamoze da mi kazete nekoja igra free roam samo da ne e gta
Prototypemoze da mi kazete nekoja igra free roam samo da ne e gta
Call of duty Modern Warfare 2Барам нешто како Call of duty 4 modern warfare. Уште поубаво би било ако ми дадете и торрент линк. Е сеа да бара исти перформанси како и оваа пошто компјутерот ми е малце старичок Иам 768 RAM, Nvidia Gforce6200 256 и останато шо е потребно да се инсталира една игра... тоа ми се могучностите Help. Ty
Претходната година играва 2009 беше мислам прогласена за најлоша игра па сеа види ... иначе да ја имам играно ама ти е тапа ...Има ли некој играно нешто од серијалот Pro Cycling Manager(Tour de France) ? 2010 излева за 3 дена, па се прашувам вреде ли да се проба...
Прогласена од кој? ... Не верувај во се што ќе прочиташ. Ако некој ептен ја неќи и ја прогласи за таква друг само малку не ја сака а има трет што ја сака.Претходната година играва 2009 беше мислам прогласена за најлоша игра па сеа види ... иначе да ја имам играно ама ти е тапа ...
Добро бе, кажи сега што да симнувам од нет?^^
DOTA не е игра, туку е мапа. Неможеш да ја играш без да ја снимиш Frozen Throne. Исто ко да сакаш да ја играш само dust2, а притоа да ја немаш инсталирано Кантер.