Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја имам EFLC и епизодите се доста интересни, поготово The Ballad of Gay Tony само ме нервира што има многу мисии со хеликоптер а ја не знам баш добро да го возам :)

Абе не ми го пипајте вие мац, неговата графичка он ја доби како подарок од Чак Норис, само не ви кажува дека е верзија HD3850 CN. :):)
Иначе НВИДИА САКС, ја ја играм Џаст Коз 2 и Ассассинс Крид 2 се на фулл и антиалиасинг 8х АФ 16х со 40 фрејма авериџ :)

Хахаха и мојата ati hd3650 „CN“ со 512 рам ддр2 на скарфејс се на најако со 8 антиалисинг и 16х аф ми извават 15 фрема и некогаш ако качит појке,ама не ми е до то работата.Работава е шо најголема резолуција што можам да ја подесам во игра е 1024х768.На другиве игри најмн 1280 дека 17 инчен,ама ова за со Скарфејс чудно ми е.Можеби дека и јас имам „CN“.:D.

ПОмош за ова,сакам да ми се играт на 1280,само ке ги намалам антиалисинг и аф,ама резолуцијава нека е само 1280.

Не е лоша.. ја играв пред 3-4 години..
Еве screenshots..

dekaron2007062016h31m11vs6.jpg

dekaron2007090121h44m18s0662_2.jpg

Jas igram edna Online RPG igra i ne e losha...se vika Samurai of Legend...Ako nekoj ja igra,neka mi kaze :salut:

Мои препорачки:
1.Warcraft 3-за оние кои сакаат стратегии.
2.Prince of Percia Warrior Within.
3.Pes 6/09/10-Супер =)).
4.2 Moon-нешто слично како Wow.
5.Medal of Honor Pacific Assault.

Warcraft 3
Warcraft%203%21%21%21.jpg

Prince of Percia Warrior Within
prince-of-persia-warrior-within.jpg

За про еволушн мислам дека не треба скриншот...супер е =)
2 Moon
2moonsmaster2008525173210957-2moons03.JPG

Medal of Honor Pacific Assault
medal-of-honor-pacific-assault-20041104082224139_640w.gif

Ме тепаа депресии бидејќи ја имаше само за Xbox и PS3 ама еве пуштиле душа и после толку време на 24 јуни сепак ќе излезе..:)
http://www.gamespot.com/pc/action/darksiderswrathofwar/index.html?tag=result%3Bimg%3B3

Незнам што гледаш интересно во играва. Веќе видени чудовишта, веќе видена борба, ич оригиналност и иновативност. Вакви игри по 100 годишно излегуваат, посебно за конзоли. И самиот кажа те потсеќа на онаа Quantum Theory. И онаа Nier (страница две поназад спомната во темава) не е ништо поразлична.
За сите сакав да искоментирам ама си реков ај за конзоли се тие таму можи и поарно се играат и не ми е гајле за конзоли. Ама за ПЦ неможи, јас не прифаќам онакви игри.

---------------------------------------------------------------------

Да кажам и за две нови игри со звучни имиња.
Mount and Blade: Warband - продолжение на RPG-то Mount and Blade.
Не го знам јас ни првиов ни вториов дела ама ете да пишам можи некој ќе го игра. Правено да биди реалистично а не фантастично.

И еве уште една игра чие име асоцира на метал, тоа е
Lead and Gold: Gangs of the Wild West
Ова е TPS (пукачка од трето лице) мулитплеер игра со кауобојци! Хах. Интересна комбинација.

Оваа со каубојциве можи ќе ја играм, ќе видам.

ќе играш со каубојците само ако платиш
Mount&Blade јас ја играм уште од кога беше бета

Некој ја играт играва?

Помината за 2 дена од како ја симнав. Двете и Тони и Лост.
Интересни се. Посебно Тони, мисиите се закон. Нови оружја, и доста нови ствари.

И лост е добра, ама нема толку нови ствари.

Да ми препорача некој heck and slash игрица.. со spells нешо.. како X-blades..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom