Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ке ја фати ли ГТА4 на следнава конфигурација:

Intel Centrino T5750 C2D 2.0 GHz
3 Gb RAM Memory
nVidia GeForce 9300 mG 256 RAM,up to 1500 MB
Windows 7

И дали ке треба да се снимаат некои пачови,Service-пакови и бла бла ? :)
Заборавив да кажам дека станува збор за лаптоп.

Би можело, али скроз се на најслабо, и резолуција и сетинзи. Ваљда нема да сецка вака.

Би можело, али скроз се на најслабо, и резолуција и сетинзи. Ваљда нема да сецка вака.

На другар со 2 гига рам лаптоп му ја фати и нешто послаба графичка.За сетинзите не ми е толку битно,сакам да видам каква е малку да поиграм :) Има заебанции некои за Вин7 ???

За колку време се поминува Torchlight? Да не е многу кратка?

На другар со 2 гига рам лаптоп му ја фати и нешто послаба графичка.За сетинзите не ми е толку битно,сакам да видам каква е малку да поиграм :) Има заебанции некои за Вин7 ???
Не би требало да има проблеми..
За колку време се поминува Torchlight? Да не е многу кратка?
Па не е баш кратка.. Т.е. ваквите игри немаат и некој специфичен крај.. Чим ги поминеш сите левели (floors) сеуште можеш да ја играш и да си го надградуваш карактерот, дури мислам и дека ќе те даде во нов свет.. Ако си љубител на вакви игри, оваа несмееш да ја пропуштиш..

некој да ми предложи интересна игра, но не многу голема. некаква авантура

некој да ми предложи интересна игра, но не многу голема. некаква авантура

Каква авантура? Point'n'Click, акција, прво лице, трето лице, со загатки, со дијалози?

2Д Платформска пример Braid?

Односно еве листа на помали па избери.
Braid - 2Д Платформска, изопачена, не е лесна.
Machinarum - 2Д PnC авантура, стандардна PnC тежина (за некои тешко за некои лесно)
Bleberry Garden - 2д платформска.
RoboBlitz - 3д - трето лице платформска акција авантура. средна тежина
The Maw - 3д трето лице платформска. прилично забавна, иновативен гејмплеј и е лесна.
Rayman 1, 2 - 3д платформски со акција. прилично забавни. тежина лесно кон средна, ама се најдуват по некое зафркнато ниво. А, Rayman 1 е 2д.
Sam and Max - има две сезони со по 6 односно 5 епизоди. Секоја епизода е мала, ~100МБ. PnC гелмплеј и многу смеење. Ептен.
Покрај Sam and Max, било што друго од Telltale games. (Bone пример).

фрлај паричка. Се е мало, најголеми се Roboblitz и Rayman 2. 400 МБ.

Другарчиња, предложите некоја игра.. поинтересна со солидна графика. да биде FPS (First Person Shooter). и да биде до кај 5ГБ. Позз

daj kazete nekoja mmorpg online

http://hackerforever.com/ - Хакерска mmorpg игра онлајн.

Во оваа игра си хакер, можеш да хакираш други хакери, да вршиш сајбер криминали, да работиш за некого, да бидеш во хакерски теам со тоа ќе можеш да хакираш сервери.
Исто така со извршување на предходните работи можеш да го креваш твојот ранк.

Мојот клан е лидер во сервери и за сега имаме 200 и нешто. Мојот ник на таа игра е darko.

Поздрав!:salut:

bate daj staj si Windows XP SP2 od nego poubav za igri nemas... so 7cata samo ti gi jadi performansite :S...

напротив виндоус 7 е доста добар за игри !!

Ми треба некое игриче со крос мотори што се качуваат по буриња скали коли. Префрлисе од ова на ова .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom