Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
a385d7c42ff67d6655bff5d1bccdb61b40f47d41just_cause_2.jpg

Излезе за xbox 360

3c2135ee5dd49cf7ac0d27af071954100fcf8733971344_137858_frontf.jpg

ad254eea5d07838665d26d8fe1729b1640dce828resonance_of_fate_360.jpg

Излезе, барај по гугл
Command and Conquer 4 Tiberian Twilight DVD5 ENGLISH CRACKEd-TL

Излезе, ама не е комплетно кракувана, односно можеш да играш, но не можеш да зимаш Experience, што значи не можеш да отвараш нови единици, вториот проблем е што може да наидеш на ERROR на 2ра или на 5та мисија, трето може да не можеш да направиш SAVE, така да почекајте додека не излезе од RAZOR, RELOADED или SKIDROW (иако е зафатен со AC2 :P)

Дечки, FEAR 2 ја имам на 3 цдиња, па ме мрзи да ја инсталирам, незнам дали е добра, кецот го играв не ми беше нај нај па шо мислите вреди ли да ја ставам, кој ја има играно нека каже импресии:helou:

не најдов тема.

Дечки, FEAR 2 ја имам на 3 цдиња, па ме мрзи да ја инсталирам, незнам дали е добра, кецот го играв не ми беше нај нај па шо мислите вреди ли да ја ставам, кој ја има играно нека каже импресии:helou:

не најдов тема.
F.E.A.R. 2 : Project Origin

Според мене играта е одлична ако си љубител на FPS хорор игри.

Just Cause 2 e Прејака игра некаде 14ГБ големина ама ја нема за ПС,а оваа prison brake преглупа за мене а голема е некаде 4.5 ГБ :tapp:

Medal of Honor: Airbourne
Commandos

ја играм assassins creed и се запалив многу по играва..ептен е добра али проблем кога ке стигнеш до ерусалим играта се исклучува поради кракот..најнов на гугл некои кракови али за да ги симнам морам да правам акаунти на сајтови кои се плаќат..:nesum:
па решив да ја оставам,а ако некој го има тој крак и го прошол ерусалим веднаш нека кажуе да не излегувам од дома..
а сега ја чекам двојката и тогаш ке биде весело :smir:

Commandos

ја играм assassins creed и се запалив многу по играва..ептен е добра али проблем кога ке стигнеш до ерусалим играта се исклучува поради кракот..најнов на гугл некои кракови али за да ги симнам морам да правам акаунти на сајтови кои се плаќат..:nesum:
па решив да ја оставам,а ако некој го има тој крак и го прошол ерусалим веднаш нека кажуе да не излегувам од дома..
а сега ја чекам двојката и тогаш ке биде весело :smir:
Има пач за ерусалим, 1 гига е симни си го.

Ајде можи некој предлог на пукачка авантура ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom