- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Дечки дајте препорачајте некоја добра игра со зимски спортови. Имаше една мислам беше од 2008 година, ама не ми текнува како се викаше.
Пробај ја Generals Zero Hour. Многу добра стратегија е.Sum ja igral Cossacks i toa bas toj del Back to War ama ne mi ostavi bas koj znae kakov vpecatok no sepak fala
Ski Chllange 10Дечки дајте препорачајте некоја добра игра со зимски спортови. Имаше една мислам беше од 2008 година, ама не ми текнува како се викаше.
DiRT 2. You gonna like it:wink:Некоја игра со рели ?
Серијалот Tales of Monkey Island, Ankh 3, Chronicles of Mystery: Tree of Life, серијалот Sam and Max, Fahrenheit...Препорачајте некоја игра аавнтура или друго нешто, која ќе e компактибилна со Windows 7.
Lord of The Rings Прекрасна стратегија со добра приказна која те води како во филмот. може и со лошите да играшFala za pomosta ama moze da mi predlozite nekoja strategija ? Do sega igrav Civilization IV taka da taa otpaga i bilo koja strategija osven Age Serialot. Fala
TorchlightНова и добра RPG?
кој жанр? има многу голема разлика меѓу фудбал/наскар/торчлајтПрепорачајте некоја игра, што може да ја играм на мојот пц (види потпис), да не е поголема од 4гб, и да не е од типот метин,дота ... :helou:
Нема Multiplayer?Torchlight
НемаТНема Multiplayer?