Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Земи си Call of Duty 4:Modern Warfare
Инсталирај пачови од 1.1 до 1.7
Цепај на Гарена :)
Снага=Мој Чоек:):),бај д веј Call of duty е одлична игра можеш да цепаш слободно на гарена со горе наведените пачови,си праиш твои оружја си ги ујачуваш све:)
А Исто така И Прототајп е супер игрица со одлична графика и гејм плеј.Така да сеа е твој ред да си одлучиш што сакаш:helou:

Излезе FUEL другари, кој сака торент, нека кажува.

Аман бе, не ме плаши сега, што толку лошо има во неа????

Според гејмплејот што го гледав на јутуб, многу ми е тапа играта. Не гледам ништо интересно, сигурно истото он и го искусил.

И јас само што гледав гејмплеј, ич не ми се свиѓа. Графиката е добра, ама играта е многу нереална, ако забележавте:toe:

Јас ја имам за ХВОХ 360 и многу е глупа. Ја уклучив кога ја земав и толку. Ми стои сега. Не ја симињајте.

Neznam so da vi kazam, koga e vo prasanje FUEL. Igrata e tolku glupa so duri nema da praam recenzija za nea, krivo mi e so ja simnav od net, zamisli da ja kupev orginal :D

Vo momentov dobri novi igri za PC skoro i da nema, mozebi Call of Juarez BiB... Mozebi seriozno treba da razmislite za kupuvanje na XBOX 360, do krajot na mart sednata godina za ovaa konzola izleguvaat preku 23 AAA naslovi sto nema da imaat pomala ocena od 8.5... Mnogu od niv PC nema da go vidat ni na slika.

Дечки ае препорачајте игра со мотори само да не бара јака конфигурација, освен Moto GP

Еј абе незнам као се викаше знам многу јака беше нешо има и четири-цикли не само мотори.Знам 2008-2009 беше ке видам ке ја побарам па ке ти пратам ПП.:helou:

Еј абе незнам као се викаше знам многу јака беше нешо има и четири-цикли не само мотори.Знам 2008-2009 беше ке видам ке ја побарам па ке ти пратам ПП.:helou:

Pure да не е ?

Дечки ае препорачајте игра со мотори само да не бара јака конфигурација, освен Moto GP

Види ја оваа : Moto Racer 3

258yx4j.jpg

3zh347o.jpg

bild3.jpg

8_640.jpg

епа народе една препорака за игра со тешка кољажа (како принцот од персија само без многу малтретирање туку нон стоп касапана :))

Авиони војна пукање летање добра симулација освен :
Rise of Flight: The First Great Air War
оти бара резолуција што неможам да ја имам а максимална е кај мене 1152 х 864

Авиони војна пукање летање добра симулација освен :
Rise of Flight: The First Great Air War
оти бара резолуција што неможам да ја имам а максимална е кај мене 1152 х 864

Tom Clancy's H.A.W.X. ... Не е лоша :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom