Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Дечко ако сакаш онлајн да играш - оригиналче ке си купиш.:helou:

Некој да препорача игра со трки со коли (значи и пимпување на колите) ама да е он лајн и да има доста играчи.

Можеш да си ја симнеш Race Driver : Grid се игра и онлајн иако е пиратска верзијата :helou:

А има tunning на колите да се праи?

И ако некој ја има ГТА 4 оригинал нека пише, ми се игра онлајн со некое македонче, сега за сега не сум сретнал. Од сегде има само од Македонија не. :)

На ГРИД нема тјунинг, но важно играта коа ќе те фати зараза се утепуваш од играње, на старото ПЦ ја играв по 3 саати секој ден

Playing Half Life 2 (+ EP1 и EP2) again... Оргазам добивам додека ја играм играва... :pos: Must-play. :smir:

Која би ја препорачале Fallout 3 или Assasins creed?
Добри се и двете, само за Fallout 3 ќе ти треба многу повеќе време па ти препорачувам неа да ја оставиш за летото :)

Ја почнав Fallout и играта е стварно нешто многу добро смислено со добар storyline. Многу ми се допадна фактот што можеш да ја играш и како FPS или пак third person. Малце ме нервира што во third person mode strafe-oт не е добро направен. Ненормално добра графика (се на high + 4x antialiasing). Слушнав имало и некој додаток за играта, нешто како експанзија (само што не е експанзија). Додатокот се вика Operation Anchorage. Го има ли некој играно па да ми каже дали е ОК?

Virtua Tennis 3
1220646268455.jpg

interesna igra za lubitelite na ovoj sport...

Излезе Cryostasis и добро е оценета(8.0) + има добра приказна. Ќе треба да ја пробаме:)

Ja igrav X-Men Origins: Wolverine vcera, super e igrata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom