Зависни од серии?

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Не сум баш зависник :)

Па добро сега не сум баш зависничка од серии. Како помала го гледав обавезно Беверли Хилс 90210; Ало, Ало; Рајски водопади; O.C после кога почнаа шпанските почнав да ги гледам сите со ред :tv: хехе па ако ги набројувам оние кои сум ги гледала ќе нема крај. Како што почна со Касандра, па Другата во мене, Прегрни ме цврсто, Кралица на срцата, Љубовни врски, Есмералда, Алондра, Никогаш нема да те заборавам, Алборада, Росалинда, Млади бунтовници, итн....... не знам како се викаа од што се многу. И сега гледам шпански серии али не многу и кога ќе имам време, не ги следам континуирано.
Али американските серии се незаменливи. Моментално не можам да пропуштам епизода од 24 секој вторник ја спуштам па дури и ја преведувам, Heroes исто ја гледав ама заврши засега, од Stargate досега се имам изгледано Stargate SG-1, Stargate Atlantis i Stargate Universe одвај чекам да излезат другите епизоди макар што не е толку интересен како претходните две. Исто ја гледам и серијата Sanctuary:wink:
И понекогаш кога немам што да правам гледам на нет серии :vozbud:

Член од
28 март 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
не сум зависем, усвари ја телевисија ич не глеам :wink:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Како помала бев зависна од серии и дури се случуваше да не отидам некаде за да не испуштам некоја серија.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Зависна сум само од серијата Бандини. Иначе од некои други не.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Зависна од цигари.Од серии не.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.150
Ај препорачајте ми некоја хумористична сероја освен Big Bang Theory и How I met your mother чии досега излезени епизоди ги изгледав (некои и повеќе пати) :).

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ај препорачајте ми некоја хумористична сероја освен Big Bang Theory и How I met your mother чии досега излезени епизоди ги изгледав (некои и повеќе пати) :).
Нешто во тој стил

Two and a Half Man
New Adventures of old Christine
Coupling
The It Crowd
Rules of Engagement

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
The 70's show definitivno

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Сите шо се зависни од "гупските " серии се ненормални т.е. им фали нешто..same shit over and over again translated on 20 different languages

Иначе онтопик :
ББТ
Фрејзер
Два и пол мажи

Член од
8 септември 2009
Мислења
15
Поени од реакции
7
Па прилично зависен од серии...Од кај да почнам...

Изгледани:
-Arrested development (само два збора: ремек дело)
-Pushing daisies (Креативно, оригинално, неповторливо)
-Heroes (се надевам дека ова беше последна сезона)
-Dollhouse (прилично потценета серија.Мислам дека заслужи барем уште една сезона)
-Harper`s island (Според мене најголемото изненадување минатата сезона)
...не ми текнуваат други

Моментално ги следам:
- The big bang theory
- Gossip girl ( со задоцнување од неколку епизоди...можеби затоа што третава сезона ич не ми е интересна)
-Life UnExpected
-Parenthood (Најдобрата серија сезонава се надевам ке добие втора сезона)
-Тhe middle
-Modern family
-Cougar town
-Ugly Betty
-Glee
-The vampire diaries
-Fringe
-Desperate housewives

Во исчекување сум на новите сезони на True Blood, Dexter i Drop dead diva

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
јас моментално сум хукд уп на
-Spartacus, Blood And Sand - 8/10 - ЕПИК серија.. само 8 поради лејм ефекти од време на време (сепак е нискобуџетна)
- The Vampire Diaries - 7/10 - оваа пак изобилува со ефекти, но приказната знае да зезне на моменти и стварно мава као лејм римејк на твајлајт... иначе е ТОП и ја обожувам.
од серии кој ги гледам на ХД спуштени на компјутер толку... сеа идеме на телевизиски серии.
-Two And a Half Men - 10/10 - ова е мојата омилена серија која секогаш ме смее но не изостанува а да не каже добра лекција на крајот.. кастингот е супер и тоа ми се свиѓа ептем се на се ИМБА!
-Тhat 70's Show - 10/10 значи ... ЛОМ ! повејќе смеење од на оваа серија никогаш не сум имал... буквално правам РОФЛ скоро на секоја епизода ! ;)
- О.C - 9/10 супер серија многу се добри првите 2 сезони ! ;) .. дадов 9ка поради големото мењување на ликовите.. ;):smir::smir::smir:
- Spin City 9/10 - колку и да го сакам чарли шин.. мајкл џ фокс рулз ! само поради промена на дјепути мејр 9ка.. иначе хуморот е ОДЛИЧЕН ! одличен кастинг и стварно многу многу ама ептем многу смеење !

Kajgana Shop

На врв Bottom