Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali Iseni ostanuva? I me interesira da li e vistina deka Ylber Aliu -napadacot na Renova pred nekolku nedeli karsi Vero pretepal eden vas clen koj go provociral na utakmicata na koja Teteks bese domakin.Само ненад да не замине. Тек тогаш одбраната ќе ни биде за никаде. За другите горе доле не е толку страшно
Miki Atleski i Milan Bogadnoski i red drugi bi se vratile u Teteks da ne bea izbrkani ka kucinja pred nekoe vreme. Ja da sum na nivno mesto ne bi se vratil a veruem deka i tija isto razmisulaaА кај е чаплич знаете?? И да замине Ристов би било да се врати стариот тандем од втора лига кога Теарчаниве Нено-Чаплич играја центар-халфи.Ќе биде добро да се вратат некој тетовчани, како што е на пример Мики Атлески кој игра сеа у Силекс и Силјановски кој е у Вардар... млади играчи од кој може да се земе добра пара при евентуален трансфер...
Владими Секуловски познат како Љаки е слободен играч и ќека одлука на Брацо каде ќе продолжи дали Тетекс или Вардар...Да се надевамо дека тоа ќе биде Тетекс !!!
Инфо..А и кај би отишол?? Брацо ако го испрати кај нас ќе биде добро и баш тогаш ќе се види каква намера има со Тетекс зошто ваке не е ништо сигурно...позз.Имаш инфо или нагаѓаш?
На oвја Стојковиќ како му е името ??? п.с Елези потпишал нов договор со Ренова што значи Марко ќе остане у Тетекс... (освен ако не замине у Вардар )Што ќе ни е Љаки бе, нека иде у Вардар. Го имамо Дуле лево, 2 класе е бољи од него
едит: Сега ми кажаја, 6 душе више са заминати од Тетекс. 4-ца са избркани, а на 2-ца им заврши договорот.
У тиа четворица са: Стојковиќ (пензија), Димче (голманот), Чаплич и Белчев (се враќа у Вардар).
А од пред 2 дена Генц и Пеев не са више у Тетекс.
Пеев потпишал за Болуспор, најверојатно од Турција са овја.
Иначе у наредниве деноој се очекуе да дојда: Андонов, Чурлинов и Љаки. Ќе има уште нови имиња...
На oвја Стојковиќ како му е името ??? п.с Елези потпишал нов договор со Ренова што значи Марко ќе остане у Тетекс... (освен ако не замине у Вардар )
Што ќе ни е Љаки бе, нека иде у Вардар. Го имамо Дуле лево, 2 класе е бољи од него
едит: Сега ми кажаја, 6 душе више са заминати од Тетекс. 4-ца са избркани, а на 2-ца им заврши договорот.
У тиа четворица са: Стојковиќ (пензија), Димче (голманот), Чаплич и Белчев (се враќа у Вардар).
А од пред 2 дена Генц и Пеев не са више у Тетекс.
Пеев потпишал за Болуспор, најверојатно од Турција са овја.
Иначе у наредниве деноој се очекуе да дојда: Андонов, Чурлинов и Љаки. Ќе има уште нови имиња...