А јас да ти кажам од СИГУРНИ извори дека Генц сакал во Шкендија но не добил повик од ниту еден член од управата на Шкендија.
Колку за информација Генц беше присутен после натпреварот против Ренова во прославата на нашите играчи во ресторанот Куртиши заедно со други играчи од Косово,исто така и Положани беше таму.
Бил може со играчите, ама не ве сака вас навивачите. Знаете и самите зошто, да не отварам такви муабети сега на форум, многу људи читаа. Колега од факултет ми кажа (навивач на шкендија), дека нема шанса Генц да иде у шкендија и дека го видел со тренерот на Ренова - Билбил Соколи.
Иначе муабетот дека ќе се распадне Тетекс, не ми се веруе. Пеев, Глигоровски па и Врапче до негде, не пружија ништо посебно у Тетекс. Врапче една утакмица ќе ја изигра перфектно, наредните 4-5 ги игра катастрофа.
Е сега Генц ќе фали многу ако замине, ама ако се донесе Андонов нема да има којзнае колкава разлика. Исто и Марко ако замине, незнам кој ќе ни брани. Димче е уште млад и незнам колку би можел да брани у прва лига на ниво, а на Кметовски му пројде времето. И Ристов е добар, ама мислим дека не е незаменлив.
Брацо ќе остане у Тетекс и мислим дека ако е точно ова и ако замина овја играчи, ќе се донеса замене за нив. Е сега колку ќе бида добри тиа замене, ќе видимо.
Иначе и Ненад Мишковски имал понуда од шкендија, и тоа му нуделе добра плата ама одбил од едноставна причина што несака да се замери со нас.