- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Ај уживај си ти и бркај си работа... не сваќате дека до сега на сите вакви дерби утакмици и Вардар играше во ист термин затоа неможеше да се отиде организирано во поголем број !
Точно дека Војводи дојдоа кај нас во поголема бројка да ни дадат поддршка на нашите дерби утакмици со Пелистер и со Шкендија, ама тогаш се погоди они да бидат слободни, нивниот клуб не играше во ист термин. Со Пелистер кога игравме ние, ноќна беше утакмицата од 20 часот, па така Тетекс играше претходно дента и они беа слободни и дојдоа... потоа со Шкендија кога игравме ние, Тетекс играше со Турново во гости, но не им беше дозволено гостување на Војводи од полицијата и од управата на Турново па така пак беа слободни да дојдат кај нас и дојдоа.
Овојпат иако и Вардар има утакмица во ист термин, сепак ќе отиде екипа од Комити во Тетово сигурно повеќе од 5 души !!!
И не секирајте вие за нашето братство, ние си знаеме :wink:.
Се собираме ние повеќе немај гајле ти :wink:.
Не ме сфати очигледно што сакав да кажем со постот. Нема врска дали се 150, 200, или 300 на утакмица, просекот е толку колку што спомнав, е сега зависи од утакмицата, некогаш +100/150, некогаш -50. Муабетот ми беше дека нема кај нас некоја група што брои над 1000 да речем (за просек по утакмица зборим), па да може да си дозволи на утакмица на друга екипа (како што е случајов Војводи и Комити) да отидат и до 100 души. Тоа ми беше целта :smir: