Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Пички бе....од секогаш и засекогаш -.- кој ги чека Војводи не ми е јасно...кога гледам дека сите сте се логирале на форум.
Пичкиии тоа сте вие ебаве и Баљисти и Швељцери.
Кога тогаш на сите ќе ви биде наплатено за се.
Срамота е тоа што сте мавале со камења на детето кое беше убиено...ама дегени сте вие...ни срам имате...

За да ве поштедам од санкции и едните и другите, темава оди под клуч додека да се смират страстите.

hahahah kakov klip napraele garive ne se normalni kako prvo ne ni znaa zosto taka se razbegavme ne ni znaat deka bese frleno solzavec i sega go koristat toa za da pisuvaat i da lazat narod koj ne znae sto se desilo a najsmesno bese toa sto koj nie se strcavme nakaj glavnata tribina i garive pocnaja da se trgaat (se uplasija od 100 duse :baeh:) a za toa sto lzea deka ne tepale nadvor sega se vide dali toa bilo tocno

P.S. so lazenje se praete silni i koristite sitoacie kogaj da izlzete :toe:

загубија и во реваншот Тетекс :( Но сепак одлично се покажаа во европа :)

Тетекс-Елфсборг 1-2.
Како што видов Тетекс поведе, али немале сили за повеќе на крајот загубија по втор пат. Тетекс има солиден тим за Македонско па очекувам високо да котирате во првата лига. Поздрав браќа!

hahahah kakov klip napraele garive ne se normalni kako prvo ne ni znaa zosto taka se razbegavme ne ni znaat deka bese frleno solzavec i sega go koristat toa za da pisuvaat i da lazat narod koj ne znae sto se desilo a najsmesno bese toa sto koj nie se strcavme nakaj glavnata tribina i garive pocnaja da se trgaat (se uplasija od 100 duse :baeh:) a za toa sto lzea deka ne tepale nadvor sega se vide dali toa bilo tocno

P.S. so lazenje se praete silni i koristite sitoacie kogaj da izlzete :toe:

А не кажуаат како прошол тој шверцерот што сакал да земе транспарент. Бил искористен како тапан. И само едно ќе кажам ако се праат толку силни што невлегле на трибина кај војводите туку чекале надвор. Ако се јаки изволте.

Него ај нејсе се виде дека не им е до фудбал.

Европа авантурата заврши и од капацитетот што го имаме и ова е солиден успех. Секогаш може подобро но тоа е тоа. Сега останува домашното првенство и како што гледам тимот е добро уигран и очекувам борба за горниот дел од табелата и повторно излез во Европа.

хаха клипот им нема смисла бе... го убрзале демек трчамо па после се глеа дека се врачамо и одма снима на другиот крај хахахахаха башка имаа комплекс од нас само со нас се собираа позз до шверцерадостот што го јадеше

--- надополнето ---

бтв знамето од навиачите на елсфборг у рацете на војводи :helou:

хаха клипот им нема смисла бе... го убрзале демек трчамо па после се глеа дека се врачамо и одма снима на другиот крај хахахахаха башка имаа комплекс од нас само со нас се собираа позз до шверцерадостот што го јадеше

--- надополнето ---

бтв знамето од навиачите на елсфборг у рацете на војводи :helou:
бројка кореографија?слики посебно од трансот чекам :)

Ништо посебно, што се однесува до навивањето.
Околу 40-50 души се натускавме у две комбиња. Навивање скоро и да немаше, повеќе имаше заебанција отколку навијање.

Околу играта, што да се каже ? Толку ни се силите и очекувано загубивме, но и покрај тоа ја сум задоволен од наступот на нашите играчи, а сега остануе да се свртимо на домашното првенство и куп.

Разочаравте денеска Војводи,очекував од вас поголема бројка од оваа денеска со 60-70 души.

Навивањето разочарувачко,не знам дали беше до времето дека жешко или пак немавте желба за навивање.Потпевнувавте само на скоро секоја шанса на Тетекс и тоа беше тоа.
И добар тапанар имате,оној што тропаше со празно шише од кисела вода на столче :)

П.С за таканаречениот освоен “транспарент“ на Елфсборг....да не се лажеме...далеку од тоа дека беа навивачи тие тројцата дечки што го извадија знаменцето,повеќе личеа на обични фанови кој дошле да го гледаат Елфсборг со едно мочано знаменце 2х2.

Разочаравте денеска Војводи,очекував од вас поголема бројка од оваа денеска со 60-70 души.

Навивањето разочарувачко,не знам дали беше до времето дека жешко или пак немавте желба за навивање.Потпевнувавте само на скоро секоја шанса на Тетекс и тоа беше тоа.
И добар тапанар имате,оној што тропаше со празно шише од кисела вода на столче :)

П.С за таканаречениот освоен “транспарент“ на Елфсборг....да не се лажеме...далеку од тоа дека беа навивачи тие тројцата дечки што го извадија знаменцето,повеќе личеа на обични фанови кој дошле да го гледаат Елфсборг со едно мочано знаменце 2х2.

Се отиде у Скопје со цел да се види кој е прав фан, а се виде дека при ваков резултат нигде ги нема другите. Тиа 70-80 душе што бевмо, отидовмо само да покажемо дека резултатот не е битен. Уште ка се тргнуеше се знаеше дека нема да навиваме, затоа и не навиваме...освен на моменти кога се пееја некој песни.

Иначе за знамето на Елфсборг нема врска, јес да го зедовме али не е за некое фалење зошто имаше само 7 навивачи на Елфсборг.

Евро наступот за Тетекс заврши, ама веруем у тимов и мислим дека сезонава ќе биде далеку поуспешна од лани (зборим за прва лига), иначе општо не ми се веруе да биде поуспешна дека тешко може да се освои пак купот.

како 1во немавмо у план да навиамо туку таке се организиравмо 2 комбиња да ја глеамо утакмицата

како 2ро за навивањето не ни имавмо намера да навиамо само неколку пута на почеток испеавмо неколку песни

како 3то епа сеа они биле дојдени како навивачи на елсфборг со знаме исто таке и шверцери ни украдоја кога бевме 20 души тоа е јбг...

Брат знам кој си...знам дека дека седеше до vojvodi_tetovo само што он не знаеше дека си ти..мислеше дека си член на Комити,а до душа и јас така мислев и знам дека почна да го прашуваш некои работи за групата...за нашиот поранешен воѓа,само незнам со која цел и зошто?инаку ми се чини беше во автокоманда кој игравме со Скопје,на секоја утакмица на Тетекс си кога игра на градски во Скопје,а дури денеска те слушнав како рече дека си бил и во Тетово на неколку утакмици и пак ќе те прашам со која цел ЗОШТО???:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom