Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Добра беше бројката, да е до мене ја нонстоп би сакал да го држимо овој просек, а не некој лигуши што доаѓаа на стадион за литро пиво и за прошетка. Иако тиа од другиот дел на север (имаше може 3-4 000) не ги знаеја песнете, иако имаше многу од Тетово барем ни аплаудираја дур пеевмо :) Се на се супер беше.
Аце само што промашуеше:tapp: и ме изненадија пријатно играчиве скоро и да не загубија топка.
Ах штета што е далеку Шведска инаку ќе се идеше таму :)

Добра беше бројката, да е до мене ја нонстоп би сакал да го држимо овој просек, а не некој лигуши што доаѓаа на стадион за литро пиво и за прошетка. Иако тиа од другиот дел на север (имаше може 3-4 000) не ги знаеја песнете, иако имаше многу од Тетово барем ни аплаудираја дур пеевмо :) Се на се супер беше.
Аце само што промашуеше:tapp: и ме изненадија пријатно играчиве скоро и да не загубија топка.

Овој е тој што ја закачи стативата на крај???:tv:

тоа тетекссс !!!!!!!!! сила ејј !!!! иначе у тетово уште се слави таке да кој е расположен за пиво,вино,лозова нека фаќа правец накј амнезиа инаку од бројката сум задоволен тоа е људите са на одмор јбг + работен ден навивањето така-така со повремени падови али тоа е тоа

--- надополнето ---

Слаба бројка Војводи.
И ние игравме пред 2 години куп на уефа, ама мислам дека се сеќавате колку бевме, исто и тогаш беше лето, само шо разликата во далечина од тетово-скопје, со битола-скопје е ГОЛЕМА :) :) :)
вие игравте на 15 јули а не на 22 јули сред лето + поарно сеа што бевмо помалце за да се врата људиве за со шкендија и не заборавај вие игравте со грци кипарци исти курац

Овој е тој што ја закачи стативата на крај???:tv:
Да да.

--- надополнето ---

вие игравте на 15 јули а не на 22 јули сред лето + поарно сеа што бевмо помалце за да се врата људиве за со шкендија и не заборавај вие игравте со грци кипарци исти курац

Битола 100 000, Тетово 20 000 све е кажано немора да му објаснуеш ;)

Aaaaaa не сум уште свесен што се деси.
Одлична игра у текот на цела утакмица. Одбраната беше неприкосновена, средината одлично, а од нападот сум делимично задоволен, зашто имаја шансе од кои потешко е да се промаши, али ок.
Војводи, мал број, али тоа не ме изненади пошто многу људи са по одмори, некои поради обврске, али сум задоволен од навијањето, со исклучок на некои моменти.

Ни ја не сум тој,не е битно кој е важно не имаше !!! Иначе сега и официјално противник на Тетекс ке биде Елфсборг од Шведска далеку подобар противник од Венстписл а и од нас!!!

Имаше само 3-4 што навиваја и тие беа позади мене, други немаше заш видов убоо кој навиваше, имаше Комити ама само тие што седеја на страна кај знамето ваше :)

Честито победа! и секако побитно , пласман

За среќа има Македонци во Шведска, а такви настани они не пропуштаат. Верувам дека ќе има околу 200/300 нашинци. Сепак фудбалерите нема да бидат сами.

Имаше само 3-4 што навиваја и тие беа позади мене, други немаше заш видов убоо кој навиваше, имаше Комити ама само тие што седеја на страна кај знамето ваше :)
Па јас само пишав колку дојдовме не колку навиваме,ок важно е да се дружиме нели:toe:

Па јас само пишав колку дојдовме не колку навиваме,ок важно е да се дружиме нели:toe:
уживај друже битно колку толку ни дадовте подршка

--- надополнето ---

За среќа има Македонци во Шведска, а такви настани они не пропуштаат. Верувам дека ќе има околу 200/300 нашинци. Сепак фудбалерите нема да бидат сами.
дада сугурно ќе има нашинци од шведска а и за враќање накај тетово збореа едни од воџите наши ако можа да се организираа да заминат некако

Ако ни остане истиов тим и да не се мењава ништо, ја мислим дека и у лига ќе газимо све. Тимот е истиот кој неможеше да сврзе 2 победе по ред ланска сезона, ама за разлика од сега тогај беа свите 11 на терен нови, додека сега са уиграни и мислим дека може и у лига да напраемо нешто појќе. Само реков, не треба да се мењава ништо...а знаемо дека Генц најверојатно ќе замине у шкендија.

--- надополнето ---

http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/022307.pdf

Баш очекуев пак љангариве у спорт да напиша дека била местена, и не очекуев да пиша бројка поголема од 1 000 људи! Добро ме изненадија што се средија малу...!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom