Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Па жива вистина е бе баце,да не не беше наместена утакмица ??
Не се замарајте,како така ваш е Купот,радувајте се....

Па незнам дали толку ќе се јадеше гомна да беше освоен од страна на скопска екипа...али ај нема врска. Све друго е ок, првенството ни е супер, се местат репрезентативни утакмици, ама местенката на Тетекс у купот е најважна.

Па незнам дали толку ќе се јадеше гомна да беше освоен од страна на скопска екипа...али ај нема врска. Све друго е ок, првенството ни е супер, се местат репрезентативни утакмици, ама местенката на Тетекс у купот е најважна.

До некаде во право си,што е тука,барем требало да научат нешто од Јуве како се мести утакмица :)

Шала на страна,апла наместена беше утакмицата,се гледаше од вселената.

Не викам дека не беше, со самото тоа што играчите на Работнички играа без душа и пред крај место да трчаат тие легаа по терен...тоа е проблемот кај нас, и кога се мести незнаеме да напраеме да изгледа како да не е наместена. Срање тешко, а уверен сум дека мак. екипите ќе бидат посрамотени во Европа (иако ми е многу тешко да признаем, ама толку ни е капацитетот).

Уфффф што мерак ми се направи што не отидоа лигушине силекс.Нека пататтттт.Честито Тетекс.

До некаде во право си,што е тука,барем требало да научат нешто од Јуве како се мести утакмица :)

Шала на страна,апла наместена беше утакмицата,се гледаше од вселената.

Ја сигурен сум дека Брацо не ја наместил утакмицата, можно е да имало некаков притисок врз играчите ама Брацо не ја наместил утакмицата. Сум го видел до сеа Брацо 5-6 пута у живо и се гледа дека е скромен човек само луѓето у управа што се многу го цеда. Не е брацо светец не викам не ама не е и до толку колку што го пишуаа по медиумиве.

lugje neznam zosto tolku go potcenuvate teteks deka e slab tim a rabotnicki go pravite kako da e neznam kolku jak tim ako izgubi nekoj jak tim toa znaci deka utakmicata e mestena

lugje neznam zosto tolku go potcenuvate teteks deka e slab tim a rabotnicki go pravite kako da e neznam kolku jak tim ako izgubi nekoj jak tim toa znaci deka utakmicata e mestena

Па мислиш некој прати мак фудбал? Ретки се тие, незнам како можеш да збориш за некоја екипа ако не си ја гледал ниеднаш во една сезона. Само табела гледаат и ако тепа “послабиот“ наместена е утакмицата. А незнаат Тетекс какви утакмици губеше, каде што имаше целосна иницијатива, шанси, судиски грешки...

Па мислиш некој прати мак фудбал? Ретки се тие, незнам како можеш да збориш за некоја екипа ако не си ја гледал ниеднаш во една сезона. Само табела гледаат и ако тепа “послабиот“ наместена е утакмицата. А незнаат Тетекс какви утакмици губеше, каде што имаше целосна иницијатива, шанси, судиски грешки...

пристапот на играчите на Работнички беше многу чуден,играа исто како да се работи за пријателски натпревар а не за финале...тоа е нормално дека сите ние и вие сомневаме во регуларноста на натпреварот...

добро бе што се замарате дали утакмицата била наместена или не тетекс го зеде купот и ич да не ви чуе :smir:

cestito i od mene.. forza vardar forza teteks

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom